📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Najpierw był ten co krył pedofilie (Ten którego imienia nie wymienię bo mnie znajdą i zabiją pseudo-narodowe i katolickie siły) a teraz były hitlerowiec... Piwko za te grafiki wyżej się należy i należy się za wszystko co potępia tą czarną hołotę...
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Tacy cwani w internecie, a jak mamusia każe to w niedziele do kościoła idą. Jak się ich spytać przed kamerą kto był największym Polakiem, albo kto jest autorytetem to wszyscy chórem , że Jan Paweł II. Nie oceniam poglądów- każdy ma swoje, ale hipokryzjii mówię stanowcze nie!
Już nie macie się z czego śmiać? Wasze poczucie humoru leży na tak niskim poziomie, żeby wyśmiewać się z Polaka, który jest autorytetem wielu ludzi, który służył pomocą itd? Odrobina szacunku.
HaHaHa ale śmieszne...
Po co to obrażanie, wyzywanie jeśli ktoś nie wierzy to niech nie wierzy to tak gdyby kogoś pobito za to że jest brunetem, a nie blondynem albo za to że jeden jest wysoki a drugi niski. No ale nie dorozwinięci tak mają walczą z kościołem z policją tylko dlatego żeby się popisać bo chcą być "fajni"
Po co to obrażanie, wyzywanie jeśli ktoś nie wierzy to niech nie wierzy to tak gdyby kogoś pobito za to że jest brunetem, a nie blondynem albo za to że jeden jest wysoki a drugi niski. No ale nie dorozwinięci tak mają walczą z kościołem z policją tylko dlatego żeby się popisać bo chcą być "fajni"
kamiliza napisał/a:
Już nie macie się z czego śmiać? Wasze poczucie humoru leży na tak niskim poziomie, żeby wyśmiewać się z Polaka, który jest autorytetem wielu ludzi, który służył pomocą itd? Odrobina szacunku.
No tak pomagał między innymi zachęcać ludzi do bratobójczej walki, pozwalając by jego pracownicy święcili narzędzia do zabijania, pomimo ze bóg którego ponoć reprezentuje, dał przykazanie w biblii na która oczywiście ów papież się powoływał aby nie zabijać. Lepiej nawet w wojskach są kapelanie. Katolicy natomiast nie tylko zabijają bliźnich ale i swoich współwyznawców.
Sam papież tak naprawdę to polityk, który pod płaszczykiem szczytnych idei religii prowadzi politykę, wraz z innymi państwami.
Jeżeli dla ludzi ta osoba która postępuje wbrew temu co głosi jest dla kogoś autorytetem to współczuje ludziom pokładającym ufność w hipokrytach.
@up to Ty chyba kurwa Arabów nie znasz.. ja pierdole jestem ateistą i wkurza mnie takie mieszanie się kościoła w politykę ,ALE kurwa wole mieć za oknem kościół niż meczet i o 12 czy tam kurwa której zajebane ulice przez ciapatych klęczących na środku drogi, więc kurwa basta tym bredniom. jak już mają w coś wierzyć to niech będą katole bo Jehowi sami się wybijają ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów