Duplikat tematu Dupeczka pod przysznicem
zgłoszony przez ~Sunday
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman prosze Cie, nie podazaj ta sama droga, co
jebani TicTokowcy sadolowi, Pani tęczowa Flodzia i
i jej kolega pedzio LGBT "cojatamkurwawiem"
nie zdziwiłbym się jakby to była po prostu jedna osoba.
Cenzurator2000 napisał/a:
nie zdziwiłbym się jakby to była po prostu jedna osoba.
młody to zdziwiony.. Nie, nie jedna osoba...
Co to gówno tutaj robi!?
Halman, weź dopisz się jako drugi gość specjalny na plakacie promującym Festiwal Gówna: sadistic.pl/jak-sie-robi-recznie-malowane-chinskie-misy-vt530547.htm5860489
Halman, weź dopisz się jako drugi gość specjalny na plakacie promującym Festiwal Gówna: sadistic.pl/jak-sie-robi-recznie-malowane-chinskie-misy-vt530547.htm5860489
Rebeliant napisał/a:
Co to gówno tutaj robi!?
Halman, weź dopisz się jako drugi gość specjalny na plakacie promującym Festiwal Gówna:
No co ty, nie mam szans sie równać z takimi sławami...
Halman napisał/a:
No co ty, nie mam szans sie równać z takimi sławami...
Jesteś zbyt skromny. Tym wężem udowodniłeś, że jesteś na równi z nimi w kwestii wrzucania gówna na Sadola.
Halman idź sprawdź czy cię na kwejku nie ma
"Koniec imprezy. Dziękuję dobranoc!"
Wniosek jest prosty: Nie chcesz kurwa oglądać węża prysznicowego, to scrolluj dalej do jaśnie kurwistego pana, a nie wylewasz jad z pyska na klawiaturę i tracisz czas na swoje wypociny.
"Koniec imprezy. Dziękuję dobranoc!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów