Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dziwką jaką chcecie by była.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bongman - nie oszukuj się - i tak każdy wie, że nigdy nie kochałeś się z kobietą.
A nawet jeśli jakimś cudem Ci się udało, to jesteś nieprawdopodobnym prostakiem robiąc tej kobiecie przypał na sadolu. Pewne rzeczy warto zachować dla siebie. Tak postępują mężczyźni z klasą, której Ty niestety nie masz i obawiam się, że nigdy nie będziesz jej miał.
A nawet jeśli jakimś cudem Ci się udało, to jesteś nieprawdopodobnym prostakiem robiąc tej kobiecie przypał na sadolu. Pewne rzeczy warto zachować dla siebie. Tak postępują mężczyźni z klasą, której Ty niestety nie masz i obawiam się, że nigdy nie będziesz jej miał.
Artemi napisała najważniejszą rzecz w całej dyskusji.
Może chłopcy przeczytajcie to uwaznie, żeby się czegoś nauczyć na przyszłość? Jak dziewczyna daje Wam na pierwszej randce to nie, nie jesteście wyjątkowi, a i syfa łatwo złapać.
Tak więc ten tego.. Bongman, jak bierzesz takie laski do wyrka (choć i tak wiemy że nie ) to lepiej się zbadaj...
@up nie przesadzaj, laska dalej jest anonimowa, a przypał sobie sama robi swoim kurestwem.
Jak i Bongman przyznając się do tego, ze jest takim męskim kurwikiem (nie, nie macho), bo przecież to działa w obie strony.
Może chłopcy przeczytajcie to uwaznie, żeby się czegoś nauczyć na przyszłość? Jak dziewczyna daje Wam na pierwszej randce to nie, nie jesteście wyjątkowi, a i syfa łatwo złapać.
Tak więc ten tego.. Bongman, jak bierzesz takie laski do wyrka (choć i tak wiemy że nie ) to lepiej się zbadaj...
@up nie przesadzaj, laska dalej jest anonimowa, a przypał sobie sama robi swoim kurestwem.
Jak i Bongman przyznając się do tego, ze jest takim męskim kurwikiem (nie, nie macho), bo przecież to działa w obie strony.
@Plecionkarz
chodzi o nazywanie przez samego siebie. Normalny facet nie mówi o sobie, że ma śliczny ryj.
chodzi o nazywanie przez samego siebie. Normalny facet nie mówi o sobie, że ma śliczny ryj.
@up ja to zrobiłem z przekąsem, wiem co miałeś na myśli ale chyba ty nie wiesz co ja miałem
przeczytałem i mówie sobie ktoś poszuka zdjeć bongmana a tu nikt to ja poszukałem
żarcik żarcik
żarcik żarcik
@up
powodzenia w przeszukiwaniu 6366 postów swoją drogą, cwane. Gdybym miał tyle napisanych postów to też mógłbym trollować, że w którymś wrzuciłem coś co ktoś inny chce zobaczyć. A nuż ktoś spróbuje znaleźć i straci parę godzin.
@Plecionkarz
ja biedny.
powodzenia w przeszukiwaniu 6366 postów swoją drogą, cwane. Gdybym miał tyle napisanych postów to też mógłbym trollować, że w którymś wrzuciłem coś co ktoś inny chce zobaczyć. A nuż ktoś spróbuje znaleźć i straci parę godzin.
@Plecionkarz
ja biedny.
BongMan napisał/a:
Traktowałem moją jak księżniczkę i faktycznie okazała się dziwką, ale zdecydowanie nie taką jak chciałem. Nie dość że na osiedlu swoim miała przebieg jak międzykontynentalny TIR, to jeszcze się wdzięczyła do mojego kumpla. Poznałem ją na sadisticu, pewnie cały czas tu wchodzi, więc wiadomość:
Obyś hiva złapała.
~BongMan - przy twoich sucharach to ona wilgotna przy tobie nie była
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów