Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traktowałem moją jak księżniczkę i faktycznie okazała się dziwką, ale zdecydowanie nie taką jak chciałem. Nie dość że na osiedlu swoim miała przebieg jak międzykontynentalny TIR, to jeszcze się wdzięczyła do mojego kumpla. Poznałem ją na sadisticu, pewnie cały czas tu wchodzi, więc wiadomość:
Obyś hiva złapała.
Bongman to taki celebryta sadistica. Jest tak sławny,że same dupy do niego piszą;d
(...)
A tak swoją drogą, to się tutaj grupa wsparcia Bongmana zrobiła, mimo że wszyscy na co dzień go pojeżdżają w każdym jego poscie : P W rzeczywistości pewnie chodzi tylko o to by nick podał, żeby zrobić lincz. Ludzi są zabawni : P
Nie wiesz że bracia mogą się tłuc wzajemnie do nieprzytomności ale jak zrobisz coś jednemu to wpierdoli Ci drugi? xD
A Sadol łączy ludzi ;p
p.s. na 100% chodzi o nick ;]
Ryj, jak nie znasz sytuacji. Ja nie z tych, którzy poznają i wyrywają laski w takim znaczeniu w jakim ty to rozumiesz. Ogólnie to laski mnie interesują. Laskę możesz zrobić swojemu chłopakowi. Mnie interesują kobiety. Sama mnie znalazła, sama się na bolca pchała i przyjeżdżała do mnie. Ładna, więc czemu nie korzystać?
Laska z sadola ??? Przecież wiadomo że skończy się to bardzo chujowo.
Chyba, że Bongman uwierzył, że jest taki wyjątkowy i tylko on tak na nią działał
Czyli, jak to nawinął Rychu Peja:
"Gówniane jednostki, zakompleksione łajzy,
surfują po stronach, na czat (forum w tym przypadku) wrzucają obrazy,
nigdy nie pokażą twarzy, bo nasrane mają w gaciach."
A mówiąc prościej, tak żebyś zrozumiał:
Chcesz się śmiać z mojej mordy, ale nie masz jaj żeby pokazać swoją - samo to jest śmieszne
No jeszcze by tego brakowało żebym w internecie swoją gębę pokazywał jak jakiś vlogiej. Dziwną masz definicję odwagi i tchórzostwa ale jeżeli dzięki takiemu tłumaczeniu sobie rożnych zjawisk czujesz się trochę mniej chujowo to nie będę ci burzył tej iluzji.
A tak na marginesie to swój post napisałem jako żart i po to żeby podkreślić, że to nie miejsce na zawieranie znajomości bo może się skończyć właśnie podśmiechujkami. Ale ty spinasz dupę i dalej się użalasz, że jakaś dziewczyna dała ci dupy ale nie dlatego, żeś taki wyjątkowy tylko bo daje każdemu.
swój post napisałem jako żart
Chcesz się śmiać z mojego wyglądu. Nie odebrałem tego jako żart. Bardziej jako gimbusiarsko-cwaniacką zagrywkę.
Pośmiejemy się z jego mordy.
To żart? Może jeszcze powiesz, że śmieszny i na poziomie?
Mało tego - chcesz się śmiać z mojego wyglądu, ale własnej twarzy nie pokażesz. Jak to określić? Kto śmieje się z czyjejś mordy, nie pokazując własnej? Poważny człowiek, za którego się zapewne uważasz, czy może mentalny gimbus?
Nie potrafię się śmiać z czyjeś mordy nie widząc nigdy jego mordy
Więc po chuj piszesz takie teksty a potem się z nich tłumaczysz? Nie powiesz chyba, że to było na poziomie...
Ponoć słowa gimbus/gimbaza/gimbusiarstwo używają inne gimbusy żeby poczuć się ponad swój gimnazjalny stan.
Ponoć śmiać z czyjejś mordy chcą się ci, którzy sami mają zjebany ryj i kompleksy na tym punkcie - tak samo pusty frazes...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów