Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dziwką jaką chcecie by była.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mądre słowa, za to masz browar Nauczka na przyszłość.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan ja rozumiem, że masz tu status mistrza i renomę jak stąd do Szanghaju, ale kurwa jak chcesz się wypłakać i z kimś o tym pogadać, to umów się z fanem, a nie kurwa pod tematem żalisz się.
@up czepiasz się. czasem facet musi się wyżalić innemu facetowi, jeden chuj gdzie. Najlepiej przy piwie, dlatego Bonguś łap bronksa
Ta suka Bongmana musi mieć teraz dobry kisiel obserwując że spotykała się z celebrytą
Może jeszcze do siebie wrócicie ziom.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Może jeszcze do siebie wrócicie ziom.
bongi - dwa trzy spotkania i ruchasz? kurwa albo masz zajebiście chujowy ryj albo chujowo z babami gadasz często gęsto dzisiaj baby są takie że na pierwszym,czasami drugim spotkaniu już wchodzą same do wyra. ja się sparzyłem teraz mocno i chuj. mam wyjebane na te wszystkie panienki. jak mi studia nie wyjdą to idę na księdza bo bym kazdą babę jak szmatę traktował. w sumie tak powstają skurwysyny, masz gorące serce dla kobiety a później ci nóż w plecy wsadza. i świat sie wali.
bongi - dwa trzy spotkania i ruchasz? kurwa albo masz zajebiście chujowy ryj albo chujowo z babami gadasz często gęsto dzisiaj baby są takie że na pierwszym,czasami drugim spotkaniu już wchodzą same do wyra. ja się sparzyłem teraz mocno i chuj. mam wyjebane na te wszystkie panienki. jak mi studia nie wyjdą to idę na księdza bo bym kazdą babę jak szmatę traktował. w sumie tak powstają skurwysyny, masz gorące serce dla kobiety a później ci nóż w plecy wsadza. i świat sie wali.
To zależy z jakimi kobietami się zadajesz, jak z tępymi blacharami na imprezach techno, to nic dziwnego że i za pierwszym spotkaniem Ci dupy dają.
A tak swoją drogą, to się tutaj grupa wsparcia Bongmana zrobiła, mimo że wszyscy na co dzień go pojeżdżają w każdym jego poscie : P W rzeczywistości pewnie chodzi tylko o to by nick podał, żeby zrobić lincz. Ludzi są zabawni : P
@BongMan Załóż temat: kącik złamanych serc.
Tak swoją drogą to może niech ktoś zrobi sobie kobiece konto, zagada do bongamna, poczeka aż ten będzie wysyłał swoje zdjęcia i tutaj wstawi. Pośmiejemy się z jego mordy. Pewnie nie tylko mordy bo będzie chciał się pochwalić jaki z niego ogier i zdjęcia kutasa z każdej perspektywy robi i wyśle.
Tak swoją drogą to może niech ktoś zrobi sobie kobiece konto, zagada do bongamna, poczeka aż ten będzie wysyłał swoje zdjęcia i tutaj wstawi. Pośmiejemy się z jego mordy. Pewnie nie tylko mordy bo będzie chciał się pochwalić jaki z niego ogier i zdjęcia kutasa z każdej perspektywy robi i wyśle.
Jest prostsza metoda, mistrzu intrygi. Jak chcesz się pośmiać z mojej mordy, poszukaj na forum, bo wrzucałem kilka zdjęć. A pokażesz swoją?
Fazi
Pih
BongMan napisał/a:
Poznałem ją na sadisticu,
A chuja miała?
surfują po stronach, na czat (forum w tym przypadku) wrzucają obrazy,
nigdy nie pokażą twarzy, bo nasrane mają w gaciach."
A mówiąc prościej, tak żebyś zrozumiał:
Chcesz się śmiać z mojej mordy, ale nie masz jaj żeby pokazać swoją - samo to jest śmieszne
Fazi
Pih
"Gówniane jednostki, zakompleksione łajzy,
surfują po stronach, na czat (forum w tym przypadku) wrzucają obrazy,
nigdy nie pokażą twarzy, bo nasrane mają w gaciach."
A mówiąc prościej, tak żebyś zrozumiał:
Chcesz się śmiać z mojej mordy, ale nie masz jaj żeby pokazać swoją - samo to jest śmieszne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów