Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dziwką jaką chcecie by była.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla użytkowników tego portalu nie ma takiej kurwy
Traktowałem moją jak księżniczkę i faktycznie okazała się dziwką, ale zdecydowanie nie taką jak chciałem. Nie dość że na osiedlu swoim miała przebieg jak międzykontynentalny TIR, to jeszcze się wdzięczyła do mojego kumpla. Poznałem ją na sadisticu, pewnie cały czas tu wchodzi, więc wiadomość:
Obyś hiva złapała.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Obyś hiva złapała.
@~BongMan - a kogo Ty się kurwa spodziewałeś poznać na tym portalu??? Ty się ciesz kurwa, że kutasa nie miała
"Obyś trafiła na jednego z moich sucharów"
Chyba, "Obyś udławiła się jednym z moich sucharów"
Pih
Jaką trzeba być internetową pizdą, by poznawać laski na forach internetowych... ja pierdole...
Ryj, jak nie znasz sytuacji. Ja nie z tych, którzy poznają i wyrywają laski w takim znaczeniu w jakim ty to rozumiesz. Ogólnie to laski mnie interesują. Laskę możesz zrobić swojemu chłopakowi. Mnie interesują kobiety. Sama mnie znalazła, sama się na bolca pchała i przyjeżdżała do mnie. Ładna, więc czemu nie korzystać?
Fazi
Pih
Powiedz jej że jest inna niż wszystkie, a będzie robić to co robią wszystkie
Bongman, jeszcze jej nie strawiłeś? Od świąt już czasu trochę minęło. Zrób jej prezent, powiedz na sadolu która to. I będzie oficjalnie "kobietą sadistica" tym bardziej, że ona tu jest wśród nas. Wskaż tego "wirusa" a dopiero będzie miała branie ze strony sadoli. Wtedy też Twoje życzenie do niej będzie bliżej spełnienia. Na parę tysi użyszkodników, jakiś nosiciel się znajdzie.
Bongman, jeszcze jej nie strawiłeś? Od świąt już czasu trochę minęło. Zrób jej prezent, powiedz na sadolu która to. I będzie oficjalnie "kobietą sadistica" tym bardziej, że ona tu jest wśród nas. Wskaż tego "wirusa" a dopiero będzie miała branie ze strony sadoli. Wtedy też Twoje życzenie do niej będzie bliżej spełnienia. Na parę tysi użyszkodników, jakiś nosiciel się znajdzie.
Już nie chodzi o nią, tylko o samą sytuację że dałem się tak oszukać byle szmacie, że jej nie przejrzałem. Od dawna jestem z inną i jest git. A konta tu nie ma, jakieś tam założyła, pisała najpierw do Penera, ale ją olał, to napisała do mnie a ja ją przyjąłem
W sumie z jednej strony to dobrze, że są takie panienki bo dwa-trzy spotkania i ruchasz, ale gorzej jak takiej nie przejrzysz, polubisz ją, będziesz dla niej dobry, itd, a potem wyjdzie taka akcja. To demotywuje.
Fazi
Pih
W sumie z jednej strony to dobrze, że są takie panienki bo dwa-trzy spotkania i ruchasz, ale gorzej jak takiej nie przejrzysz, polubisz ją, będziesz dla niej dobry, itd, a potem wyjdzie taka akcja. To demotywuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów