📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Są pustaki, są i taborety.
Hege napisał/a:
Nie zdziwiłbym się jakby chuja na oczy nie widziała, nie mówiąc już o połykaniu xD
Tak to jest jak się naogląda spierdoliny od blani lipinskiej w postaci 360 dni i w żaden inny sposób nie potrafi się zwrócić na siebie uwagi. Płytkie to, wulgarne i budzi co najwyżej politowanie.
To jest kurwa z roksy a ty mówisz że chuja nie widziała xd se zamówili pewnie dla beki
macie namiar bo kolega pytał,,,
Przynajmiej dziewczyna wie o co chodzi i nie pierdoli sie w tancu .Skoro facet moze sobie poruchac to kobita tez i atk samo jak my ma prawo o tym mowic wprost.Tylko stuleja placza o rodzice dumni itd a to jez zycie lamusy zycie.My mozemy ruchac co chcemy one tez.
Cwel z cyckami ale takie też są potrzebne 🤣🤣🤣
Głupia małolata zapewne dziewica opowiada bajki kolegom prawiczkom i pod filmem aż tyle komentarzy ?
Mogę puścić bąka przy was?
Komentarz bez sensu dostał 40 piw i wywaliło go na "najlepszy". Jesteście siebie warci.
Mogę przy waz zajebać bąka?
MysteryMan napisał/a:
No nie wiem u mnie w gimnazjum doszło kiedyś do sytuacji że laska zmuszała inną do picia jej moczu po tej akcji trafiła do ośrodka, nie mówiąc o lasce w ciąży. Pewnie to kwestia też nawet miejsca gdzie ta szkoła była itp.
Mordko , nie wiem jak Ty , Ja chodziłem do gimbazy we wsi - w szkole były osoby mieszkające w całej gminie - jakieś 8-10 miejscowości gdzie praktycznie każdy każdego znał minimum na zasadzie kojarzył - jakby ktoś coś takiego odpierdolił jak piszesz to w ciągu chwili znalazło by się sporo osób chcących sprawiedliwości - jakby coś facet odjebał to by wpierdol dostał - laska niestety co najwyzej była wyzywana i szykanowana przez społeczność
Choć byłą sytuacja że laska też wpierdol dostała (zapracowała sobie ) ale to od innych dziewczyn - jakby chłop uderzył kobiete to by bardzo szybko przytomność stracił - piękne czasy - już wiem co czują dziadkowie opowiadający jak kiedyś było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów