Ale syf ..... i trafiasz na taką księżniczkę na imprezie
no i walisz ją bez żadnych wyrzutów sumienia i "przypadkowo" wsadzasz jej do dupy jak cos powie to z liścia takiej dajesz i mówisz zamknij ryj.
z takimi kurewkami nie ma co grać romantyka bo to puste kurwiszcze.
Chłopaki co u mnie w firmie klimę montują mają w weekendy lepsze stawki
Mordko , nie wiem jak Ty , Ja chodziłem do gimbazy we wsi - w szkole były osoby mieszkające w całej gminie - jakieś 8-10 miejscowości gdzie praktycznie każdy każdego znał minimum na zasadzie kojarzył - jakby ktoś coś takiego odpierdolił jak piszesz to w ciągu chwili znalazło by się sporo osób chcących sprawiedliwości - jakby coś facet odjebał to by wpierdol dostał - laska niestety co najwyzej była wyzywana i szykanowana przez społeczność
Choć byłą sytuacja że laska też wpierdol dostała (zapracowała sobie ) ale to od innych dziewczyn - jakby chłop uderzył kobiete to by bardzo szybko przytomność stracił - piękne czasy - już wiem co czują dziadkowie opowiadający jak kiedyś było
No to ja w mieście, cóż kwestia rejonu i samej szkoły ma znaczenie.
Już nie tam nie zesrajcie stulejarze nadaje sie w sam raz.
dokładnie, fajna laska na wczasy do ruchania, a że tu taka wygadana, bo spita ale sadole ruchać by chcieli jak kozojebcy ...same dziewice
kurwa ja rocznik 96 to w gimnazjum oczywiście że patola była - ale taka jakaś "normalniejsza" - bardziej przewidywalna i bardziej ogarnięta - jak jako normalny człowiek byłeś do nich git to sami nawet podbijali
ale to coś z nagrania to .... różnica pokoleń - nie wiadomo jak teraz młodzież postępuje ale to tylko zebrać razem w jednym sztosie opon i uczynić typowo po murzyńsku - bp95 + iskierka .
Zdecydowanie kolego, zdecydowanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów