Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up ! Was pojebało czy tez was tatuś traktował z kopa, takie dziecko oczekuje opieki i miłości a nie kopniaków. pierdoleni sadyści i jeszcze to nagrywają.
Mnei ruchał w dupsko gumowym kutasem bo swojego nie miał, dlatego jestem taki pocwelony
Wpierdol to solidna lekcja dla dziecka, którą łatwo przyjmie i zrozumie.
i bardzo kurwa dobrze tak sie wychowuje dzieci a nie jakies bezstresowe wychowanie. Bo tym przynajmniej dzieciak słucha i wykonuje rozkazy a nie doskutuje i stawia warunki !!!
Fakt faktem pare dzieciaków nie wytrzyma takiego rygolu i beda udawali jakos depresje czy inne udawane gówno na tle ten tego psychicznego. Ale to i tak dobrze słabe osobniki zostano usuniete a sile wzmocnione
Właśnie tak się rodzą słabe osobniki wychowywane przez jeszcze słabsze Jeśli tak traktuje płacz dziecka to jak się zachowuje przy jeszcze większej presji i wkurwie? Powiesza się na chuju?
Chwast do wyrwanie. Dobrze by się go ruchało w pierdlu
i bardzo kurwa dobrze tak sie wychowuje dzieci a nie jakies bezstresowe wychowanie. Bo tym przynajmniej dzieciak słucha i wykonuje rozkazy a nie doskutuje i stawia warunki !!!
Fakt faktem pare dzieciaków nie wytrzyma takiego rygolu i beda udawali jakos depresje czy inne udawane gówno na tle ten tego psychicznego. Ale to i tak dobrze słabe osobniki zostano usuniete a sile wzmocnione
Po Twojej wypowiedzi i dacie urodzenia wnioskuję, że nie masz dzieci. Jesteś zatem typowym januszem, który wyznaje zasadę "nie znam się, to się wypowiem".
Pierdolisz, chinol ewidentnie przekroczył granicę. Jest róznica pomiędzy dyscypliną a znęcaniem. Jak Twój stary tak Cię traktował jak na filmiku to Ci współczuję i nie dziwię się że na patola wyrosłeś. Rozumiem raz przypierdolić , ale napierdalać bez sensu i kopać własne dziecko? jakbym to na wałsne oczy zobaczył to mała chinka została by półsierotą. Sam byłem napierdalany przez starego bez powodu i po kielichu, tak że tak mi się popierdoliło w głowie, że w pewnych okoliczniościach nie miałbym skrupułów pozbawić śmiecia życia, choćby dla dobra dziecka.
Pewnie zniknie za chwilę jak tamten filmik o podwiesoznej dziewczynce za ręce na łóżku piętrowym, którą chyba matka napierdalała pasem po gołych nogach.
Jakoś nic nie znikło kapusto: sadistic.pl/jedyna-stala-rzecza-w-czlowieku-jest-zmiennosc-vt500526.htm
Z dorosłymi też tak rozwiązujesz problemy? Szef Cie w pracy bije jak coś źle zrobisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów