📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to o zakup szczepionek chodzi? To piwko!
nwonigers napisał/a:
to bylo w necie gamoniu;d
Polsat przerwał transmisję, na kanale sportowym.
wypierdalać z tym pseudodziennikarzyna, ekspertem i celebrytą. On się nadaje do FameMMa i niech tam sobie sam wmawaia własne opinie na swój temat.
No to czekamy na apel Najmana.
Ewentualnie Jakimowicza.
"Stacja telewizyjna przerwała charytatywną transmisję
W sobotę wieczorem na Kanale Sportowym doszło do skandalicznej sytuacji. Prowadzący transmitowali program, w którym m.in. wystawiali przedmioty na akcje charytatywne, jednak w pewnym momencie odcinek został bezpodstawnie przerwany. Cyfrowy Polsat przeprosił za całą sytuację."
Nie wiem o huj chodzi... ale z tego tekstu można wyciągnąć daleko idące wnioski.
Kanał Sportowy to kanał na YT, nie własność Polsatu. Resztę sobie pomyśl.
Ewentualnie Jakimowicza.
Pajan napisał/a:
Polsat przerwał transmisję, na kanale sportowym.
"Stacja telewizyjna przerwała charytatywną transmisję
W sobotę wieczorem na Kanale Sportowym doszło do skandalicznej sytuacji. Prowadzący transmitowali program, w którym m.in. wystawiali przedmioty na akcje charytatywne, jednak w pewnym momencie odcinek został bezpodstawnie przerwany. Cyfrowy Polsat przeprosił za całą sytuację."
Nie wiem o huj chodzi... ale z tego tekstu można wyciągnąć daleko idące wnioski.
Kanał Sportowy to kanał na YT, nie własność Polsatu. Resztę sobie pomyśl.
najpierw przeczytajcie artykuł a później komentujcie.
Jebać Borka jak burą suke!
Frajerzyna i tyle, niech wypierdala.
Frajerzyna i tyle, niech wypierdala.
Borek ogólnie wypowiada się dość spoko, nic tam do niego nie mam, ale widocznie kilku chłopakom tutaj nie oddzwonił po upojnej nocy
ale że nie zdążyli okraść w chuj ludzi?
Hollow_Man napisał/a:
najpierw przeczytajcie artykuł a później komentujcie.
Chuj kogo obchodzi opinia folksdojczy z Onetu. Jak chcesz to sobie pierdolnij prenumeratę tego ścieku, ale nie namawiaj normalnych ludzi, żeby wspierali ich dizałalność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów