Upload mojej znajomej sprzed chwili, takie rzeczy się dzieją w moim 'mieście'
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzęsienie ziemi u Ciebie w mieście?
Ja pierdole Jak do chrześcijan nic nie mam to ten jebany kler strasznie mnie wkurwia
No cóż niestety jeszcze nie wszyscy obudzili się ze średniowiecza i nadal myślą, że ludzie się wystraszą takiego pierdolenia. Więcej opętanych jest w kościołach niż poza nimi
Nagrywane młotem udarowym chyba haha
ten co pierdoli te wróżby w tle to niezły pojeb.
Ja pierdolę jaki ciemnogród, jesień średniowiecza to przy tym renesans intelektualny!
Ktoś go już skurwysyna przegonił, stąd plastik zamiast szyby pasażera. Uwielbiam takich fanatyków.
bloodwar nie no ty jako mieszkajacy w miescie almere w nl to przeciez swiatowy... szkoda ze wsiok. i jeszcze ciemnogrod hyh mowilem i dotrzymam slowa-pakistani w ryj dostani nie znasz dnia ani godziny ale ja znam twoj adres heh i tam sie nie zesraj po drodze do coffa. z nastepnum twoim wpisem podam twoj dokladny adres-wiem ze nie tylko ja chce cie pomiziac. jak sobie mysle jakie szmaty tu pod nickami siedza to az mnie sie gowna w dupie gotuja, kiedys zaloze o tobie caly temat. oostvardersbuurt.
@kombbatant - tak wiem wiem, a teraz zluzuj poślady i wracaj w spokoju do swojego jedynego przyjaciela - komputera. Stara zasada Prawdziwego Mężczyzny mówi, że PM nie gada tylko robi, gdybyś miał choćby ułamek siły charakteru potrzebnej żeby komuś wjechać na chatę to byś już dawno to zrobił a nie od 3 miesięcy mnie straszysz że mnie odwiedzisz a jakoś cię na ostrej nie widze. Wielki kurwa kozak zza komputera
przecież to jest kościół który popiera pisiorów,
a duża ilość sadoli lubi tą partię więc nie rozumiem czemu się śmiejecie z katolickiej rozgłośni?
a ja akurat pisiorów i ich elektorat mam w dupie!
a duża ilość sadoli lubi tą partię więc nie rozumiem czemu się śmiejecie z katolickiej rozgłośni?
a ja akurat pisiorów i ich elektorat mam w dupie!
i co się śmiejecie, lewackie kurwy!! Lepiej zeby reklamował jakies lody czy cos?
Ciekawe co ta "wyrocznia" brała...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów