Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla pasażera za rozwagę i nie bycie umysłową amebą. Szkoda że racjonalne zachowania uchodzą dzisiaj za nienormalne i śmieszne...
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że matka siedzi z tyłu
"Sprawdzić, czy nie ksiądz."
Już jeden łoś zdołał się na pokład dostać. Zwolniłbym do zera i go wpizdu wysadził.
Właśnie przez takie myślenie jak Twoje, Polska jest praktycznie na ostatni miejscu pod względem ilości wypadków samochodowych ze skutkiem śmiertelnym. Zarówno zderzeń samochodów jak i wypadków z udziałem pieszych.
Wielka Brytania, gdzie pieszy może przechodzić w dowolnym miejscu jezdni, nawet środkiem skrzyżowania, znajduje się na podium najbezpieczniejszych krajów.
Jest to spowodowane właśnie kulturą jazdy a nie przepisami.
Właśnie przez takie myślenie jak Twoje, Polska jest praktycznie na ostatni miejscu pod względem ilości wypadków samochodowych ze skutkiem śmiertelnym. Zarówno zderzeń samochodów jak i wypadków z udziałem pieszych.
Wielka Brytania, gdzie pieszy może przechodzić w dowolnym miejscu jezdni, nawet środkiem skrzyżowania, znajduje się na podium najbezpieczniejszych krajów.
Jest to spowodowane właśnie kulturą jazdy a nie przepisami.
to chyba jest na pierwszym miejscu a nie ostatnim? czy ja zle rozumiem te Twoje wypociny?
Już jeden łoś zdołał się na pokład dostać. Zwolniłbym do zera i go wpizdu wysadził.
Nie pierdol jak znajde to dodam fotke jak jeleń leżał na fotelu pasazera w kumpla aucie. Jego brat po pracy zostal na popijawe kumpel wracal sam z pracy gdyby nie libacja nie mialby dzis brata fotel pasazera wyjebalo z mocowań
Szacunek dla faceta za racjonalne myślenie. Szkoda, że musimy myśleć za kierowcę.
Trafiłem łosia o 2.30 w nocy na DK2 jak miałem 130km/h. Przeżyłem. Zapierdzielałem bo zaspałem do pracy.
Nie wymagajmy od kierowcy odpowiedniej reakcji. Dopóki nie spotka takiego bydlęcia to nie zrozumie dlaczego pasażer tak bardzo go prosił o zwolnienie.
Ps. Rozbawiło mnie tłumaczenie, że go ominie przy 90km/h xD Łoś ma tę "przewagę" w odróżnieniu od innych zwierząt leśnych, że zlewa się z asfaltem. Ja swojego zobaczyłem metr przed maską.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów