Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny facet wbija dwa naraz.
mylisz normalnego mężczyznę z niewolnikem z gatunku polrobako normalny facet własnie nie wbija gwoździ a rozkazuje przez swa dominacje intelektualno fizyczna i wogole tym ze jest lepszy niewolnikowi wbijac gwozdzie No nie zawsze moze tak jest ale bardzo popularne jest to u nas w europie zachodniej bo np w azji uzywa sie robotow to takich prac prawdobodobnie dlatego ze maja dalego do polski i nie oplaca im sie trasportowac tego towaru do siebie
napisałeś się w chuj wyszło z tego że w europie jest pracownik fizyczny i jego przełożony a w azji roboty.jakim ciulem musisz być by tracić czas,palce,klawisze,prąd na to samo co ja napisałem.
Polecam wyjechać z domu na narty gdzieś w alpy, jest to spotykane w knajpach gdzie się pije z ludźmi, a nie przed kompem i wali gruchę wraz z farmazonami w komentarzach.
Brawo Kolumbie. Odkryłes cos o czym inni wiedzieli przed tobą.
Po pierwsze "Primo" AyCaramba" ma rację! A po drugie "Primo" ci z azji nie mają takich knajp gdzie można się założyć kto wbije gwóźdź wąską stroną młotka ciesielskiego inaczej geologicznego. no chyba że bokiem Iphona:D
Polecam wyjechać z domu na narty gdzieś w alpy, jest to spotykane w knajpach gdzie się pije z ludźmi, a nie przed kompem i wali gruchę wraz z farmazonami w komentarzach.
Ej misiek ale wiesz, że na filmie to młotek murarski, a ciesielski to z kolcem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów