Mężczyzna z Karnataki tonie w stawie na farmie.Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chłop pewnie dożył swojego wieku, bo wanny w domu nie miał...
Pewnje skurcz w nogach bo przestał nimi ruszać później panika i po chłopie.
Co te dzieci miały niby zrobić? Może gdyby był tam jakiś nastolatek to rzucił by dętkę na ratunek jakby się zorientował w sytuacji ale nie kilkuletnie dziecko.
Co te dzieci miały niby zrobić? Może gdyby był tam jakiś nastolatek to rzucił by dętkę na ratunek jakby się zorientował w sytuacji ale nie kilkuletnie dziecko.
5x
Raz jak robiłem kartę, Augustów na jeziorze bez asekuracji te rośliny by mnie zabiły
Skakanie z obciążeniem na bindudze, podwójne dno
Dwa zalew, gonienie pontonu
Trzy Morze Czarne prąd na skaly
Cztery morze tyreńskie i prąd zwrotny
Nie to ze się chwałę
Młodość
Raz jak robiłem kartę, Augustów na jeziorze bez asekuracji te rośliny by mnie zabiły
Skakanie z obciążeniem na bindudze, podwójne dno
Dwa zalew, gonienie pontonu
Trzy Morze Czarne prąd na skaly
Cztery morze tyreńskie i prąd zwrotny
Nie to ze się chwałę
Młodość
Co za gość... Idiota. Jakby mu nogi i jaja powiązali tak się prezentuje. Zero rytmu, myślenia, tylko panika i chaos. Za głęboko tam nie było, mógł się odbić od dna w kierunku brzegu, no ale tak jak mówię, myśleć trzeba.
Dzwońcie rubcie coś, dlaczego nic nie robicie wy
Piracie a ty jak nauczyłeś się pływać?
Velture napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy nie potrafią pływać a i tak się pchają do zbiorników wodnych. No po chuj? Znaczy jak chcą się zabić to spoko ale w każdym innym przypadku to szczyt debilizmu.
Zbysław napisał/a:
w 2 klasie szkoły podstawowej jak mieliśmy obowiązkowe lekcje pływania na basenie przez 2 lata do 3 podstawówki czyli jakoś w 93 roku.
ani to dziecko ani filmujaca dziewczyna ktora pewnie w zyciu nawet w wannie nie pływała by go nie uratowali
tutaj nawet złapał przez chile dno ale wskoczył pozniej na głebokie i finito
ani to dziecko ani filmujaca dziewczyna ktora pewnie w zyciu nawet w wannie nie pływała by go nie uratowali
operator twardo do konca dla pewnosci czekal ponad to czy aby nie wyplynie
pewnego razu miałem przypadek ratowania kolegi na takim głębokim stawie, niestety kolega nie potrafił pływać i próbując go ratować prawie mnie utopił - masakra totalna, na szczęście chwyciłem oddech i odpłynąłem pod wodą po chwili ściągnąłem go na brzeg - ciekawe czy w ogóle pamięta, że uratowałem w tedy 2 życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów