Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasmucę was, nikomu nic się nie stało
wstał, otrzepał się i pojechał dalej...a samochód po nim przejechał... Ciekawe czy kilka godzin później nie odczuwał tego wypadku
Może i dobrze. Miejmy nadzieję, że czegoś się nauczył.
Wygląda raczej na to że jechali obok siebie, a nie jeden za drugim i zahaczył go samochodem za sakwę.
Tak czy inaczej zastanawiam się po co oni pchają się na takie szybkie trasy, gdzie mogą łatwo zginąć?
Taki syndrom samobójcy trochę - szczególnie jak wpierdoli sobie w mózg, że wszyscy muszą na niego uważać.
Jakie go zachaczył, skoro samochód wyprzedzając trzymał od niego dystans, ślepy debilu?
podrzuć pinezkę, może tam się da więcej upolować
maps.app.goo.gl/HpNQCzmG1cnK9gWH8
Zazdroszczę panu w skodzie że tak mu się udało pedała utrącić. Nie jego wina a jednego debilaniej. Niech im budują autostrady nawet, ale nie przy głównej drodze. Nagroda Darwina dla tego pedalarza.
Nie wiem czy jest czego zazdrościć... Mógł sobie pasożytem auto uszkodzić.
Ale tu jest świeżutka sprawa:
bielskiedrogi.pl/informacje/18564-wypadek-na-wislance-w-warszowicach-n...
o z grozo, dlaczego auto nie ma takiego pierwszeństwa?
dlaczego jeśli chodzi o kierowców mamy ustępować " słabszym " ?
Wygląda raczej na to że jechali obok siebie, a nie jeden za drugim i zahaczył go samochodem za sakwę.
Tak czy inaczej zastanawiam się po co oni pchają się na takie szybkie trasy, gdzie mogą łatwo zginąć?
Taki syndrom samobójcy trochę - szczególnie jak wpierdoli sobie w mózg, że wszyscy muszą na niego uważać.
ano pchają się bo naoglądali się filmików na jutube jakie to fajne jest podróżowanie z sakwami na rowerach, ale o używaniu mózgu nikt na tych filmikach nie wspominał.
i jeszcze wdychają ołów ze spalin.... gdzie tu zdrowie?
Ołowiu już od lat się nie stosuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów