Przypadkiem natrafilem na 3 letni a jakże aktualny filmik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daj zdjęcie kaczki, a będzie wypisz wymaluj pis, a zamiast polityki wobec rosji daj politykę wobec amerykanów
Odejdź stąd bardzo szybko i weź ze sobą wszystkie chujowe tematy polityczne.
Człowiek loguje się tutaj, żeby popatrzeć jak się innym krzywda dzieje, odstresować się, wyciszyć umysł. Pośmiać się, współczuć, zwalić konia nie czytając i nie oglądając tych wszystkich chujstw o rządach, podatkach, cenach, zusach, spiskach, fochach i innych gównach ale zawsze znajdzie się jeden co sie z takim tematem tu wpierdoli i wszystko zepsuje...
A gdyby był filmik o PiS-ie to każdy(a przynajmniej większość) by się chichrał i prosił o więcej...jak już to ze wszystkich się śmiejmy i tak każdy w rządzie do zarżnięcia jest (czy tam zatkaniu na palu).
A ja mam w Wielkopolsce piękną A2, za dwa miesiące już do samej granicy. Mam ten temat w dupie.
@ butelka rumu - zawsze możesz się udać na niezalezna.pl czy temu podobne. Zapewniam, że większość z nas nie podąży.
racja kolegów wyżej, w TV i mediach srają już tą polityką zajmuję połowę wiadomości, dlatego wchodząc na sadola mam ochotę odpocząć całego tego gówna...
wszędzie te mordy, jak nie ziemniak to donald... palikot z wibratorem, jeszcze tematu o młodym wałęsie brakuje...
ja napisałem co myślę o tym filmiku ale administracja usuneła (pewnie moderator za pisem) więc się nie dowiesz co ci chciałem napisać (już wszystko na sadolu cenzurują szkoda)
konbie napisał/a:
ja napisałem co myślę o tym filmiku ale administracja usuneła (pewnie moderator za pisem) więc się nie dowiesz co ci chciałem napisać (już wszystko na sadolu cenzurują szkoda)
cenzura powiadasz?
to twój post:
konbie napisał/a:
po pierwsze weź to sobie w du*** wsadź i spie*****
po drugie debil który to nagrywał jest nieźle jebn***** i stać go tylko na tvp 2 (najbardziej poje**** stacja na świecie "tvp")
i po trzecie aż żal dupę ściska jak widzę takie gówno debil który to robił należy zapewne do 85% społeczności która z pc wie 2 rzeczy ("error" "power" )
jednym słowem wypier**** do tvp pierd**** te swoje spiskowe teorie a mnie nie wkurw**** i zostaw w spokoj
i nie siej popeliny bo otrzymałeś wyczerpujące informację o powodach skasowania twoich gwiazdkowanych wypocin.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów