18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Wcześniej do domu
BongMan • 2015-05-29, 12:08
Wraca facet do domu z pracy wcześniej i zastaje żonę w łóżku z dwoma typami.
- O ty kurwo jedna! Dlaczego?! - krzyczy.
Na to żona, wypluwając to co miała w ustach:
- A ty 14-go lipca 2001 się uśmiechnąłeś do tej kelnerki w restauracji!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
o................i 2015-05-29, 12:12 67
fake, nie podała: godziny, miejsca, okoliczności, wystroju wnętrza restauracji oraz najważniejsze w co była ubrana...
Zgłoś
KillerLaugh 2015-05-29, 12:43 6
up,
fajnie macie na chacie.
Zgłoś
siemensen 2015-05-29, 14:07 2
ciekawe co wypluła.. czy już finał czy gra wstępna.. Piątek bez odpowiedzi..
Zgłoś
Bugini 2015-05-29, 15:16 23
@oczami30latki wiem, że to pytanie prywatne ale jesteś jeszcze z Bongmanem?
Zgłoś
o................i 2015-05-29, 15:38 9
@up
hmmm... chcesz mu obciągnąć???
Zgłoś
pakozi 2015-05-29, 15:40 1
bongman, plz, stahp...
Zgłoś
ogonix 2015-05-29, 15:42 7
błagam, przerwijcie tę karuzelę śmiechu...
Zgłoś
p................a 2015-05-29, 16:18 4
Bongman wrzuca suchar, przelogowuje się i wrzuca do niego pierwszy komentarz, licząc na top komenta. Niektórym zawsze mało sławy.
Zgłoś
Bugini 2015-05-29, 16:19
oczami30latki napisał/a:

@up
hmmm... chcesz mu obciągnąć???

Liczyłem na odpowiedź a nie dowcipasy, zakładając, ze nie jesteś fikcyjnym kontem ciekawi mnie ryzyko jakiego się podjął gdyż w wypadku gdyby Bongman wyciął ci jakiś numer to posiadasz pole do zemsty o jakim większość kobiet może pomarzyć.
Zgłoś
Nestor99 2015-05-29, 16:23
powinna dodać na końcu "łajdaku!!1!"
Zgłoś
X................J 2015-05-29, 18:48
Temat wrzucony o 12:08, komentarz oczami30latki 12:12. Wcaaaaale nie podejrzane.
Zgłoś
BongMan 2015-05-29, 19:40 9
O kurwa, co wy jesteście dziećmi Macierewicza?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bodekblazej 2015-05-29, 23:48
Gdyby administracja sprawdziła IP Bongmana i porównała z innymi kontami o tym samym IP wiadomo by było ile jest Bongmana w sadistic.pl. Na chwilę obecną wiem że tylko moje konto nie jest jego, chociaż tego tez nie mogę być pewien. Po analizie stylu pisania komentarzy bongmana i reszty może być i nawet "500% bongmana w bongmanie". Spiskowcy zaraz powiedzą że bongman daje temat bongman pierwszy komentuje a potem bongman sam się hejtuje dla piwska.

Kurwa od pisania Bongman głowa mnie rozbolała i usta wyschły na wiór.
Zgłoś
pakozi 2015-05-30, 0:44 1
bodekblazej napisał/a:

Gdyby administracja sprawdziła IP Bongmana i porównała z innymi kontami o tym samym IP wiadomo by było ile jest Bongmana w sadistic.pl. Na chwilę obecną wiem że tylko moje konto nie jest jego, chociaż tego tez nie mogę być pewien. Po analizie stylu pisania komentarzy bongmana i reszty może być i nawet "500% bongmana w bongmanie". Spiskowcy zaraz powiedzą że bongman daje temat bongman pierwszy komentuje a potem bongman sam się hejtuje dla piwska.

Kurwa od pisania Bongman głowa mnie rozbolała i usta wyschły na wiór.

Sądząc po Twoim awatarze nie byłbym pewien, czy Twoje konto nie jest podszyte Bongmanem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów