📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
On chyba ciągle niewysrany chodzi, że taki ma głos...
Ale i tak prowadzi jeden z ciekawszych kanałów na YT
Ale i tak prowadzi jeden z ciekawszych kanałów na YT
Za parę lat w każdej szkole będą musiały stać zagłuszacze sygnałów, bo ludzie będą mieli komputery w okularach i nikt nie zabroni im z tego korzystać.
kurwa, baranejro nie pierdol, bo mozna wygladac normalnie a nie jak pierdolony informatyk
dark archon haha , pierdole bardziej mu by pasowało pierdolowaty misio
Nazywam się Dark Archon, hmm ciekawe jak się nazywają jego rodzice.
..."spróbuję wam to "sfocusowac"... - Przybliżyc, pokazać z bliska pierdolony informatyku... Jak chcesz bzykać pannę to mówisz : Weź sie do mnie przyzoomuj ?
bavarian napisał/a:
Nazywam się Dark Archon, hmm ciekawe jak się nazywają jego rodzice.
Dark Templar'ami są jego starsi. W sumie to jest swoimi starszymi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów