📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
00:47 - Her Tusk ?
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"
Szkoda, że Cezik się za to nie wział
Za porucznika Bonkersa zawsze piwo!
Brakuje mi tutaj Porucznika Jaszczura
@DUST DEVIL
Stalin podobno nie lubił homosiów...
Stalin podobno nie lubił homosiów...
@Mohi: jeśli Stalin nie lubił homosiów to po kiego chuja chciał się dostać do seminarium?
@Uechtacz
Chodziło o to,że jego matka niby go chciała zmusić, bo była bardzo wierząca i chaiła by Stalin też był, ale wtedy Stalin poznał "Kapitał" i poszło jak poszło
Chodziło o to,że jego matka niby go chciała zmusić, bo była bardzo wierząca i chaiła by Stalin też był, ale wtedy Stalin poznał "Kapitał" i poszło jak poszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów