📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jacuch jakiś niedoejb połowa filmików nie ma nic związanego PL, zjeb i tyle
POLSKA â Polna Organizacja Ludzi Skupująca Kradzione Auta
Bardzo trafne. Piwo.Jesli sam to wymysleles
Bardzo trafne. Piwo.Jesli sam to wymysleles
Jeżeli Ty skupujesz kradzione auta to sorry, ale nie wciągaj w to reszty kraju.
bziomek, I vice versa mały przyjacielu
Film raczej nie wyszedł spod ręki Polaka (no chyba, że niedorozwiniętego) bo za dużo tu ruskich akcentów.
w 1:37 zestawiają bobcata. Niech już do chuja nikt nie przesadza, to jest mocna maszyna i w najgorszym wypadku lekko lakier się gdzieś zarysował.
@@Pawel007
o popatrz, z murzynow sie smiejecie, (cieszy was ich zgon) a glupi zart o Polakach juz was burzy? Cioty...!
o popatrz, z murzynow sie smiejecie, (cieszy was ich zgon) a glupi zart o Polakach juz was burzy? Cioty...!
Nie kłóćcie się tylko pierdolnijcie szokobąsa.
(odgrzany kotlet :/)
(odgrzany kotlet :/)
0:15 to nie Polska, co zresztą widać po rejestracji.
5:00 - nie wiem skąd podejrzenia, że to może być Polska
5:00 - nie wiem skąd podejrzenia, że to może być Polska
@jacuch123 jak dla Ciebie to ojczyste wyczyny to nie wiem w jakiej ty ojczyznie zyjesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów