18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
We Love Poland 3
A................s • 2011-01-28, 12:32
Trzecia część ojczystych wyczynów.

POLSKA – Polna Organizacja Ludzi Skupująca Kradzione Auta
Zgłoś
juriusz 2011-01-28, 19:21
wkurwiają mnie już te filmiki "We Love Poland" co za baran to kleił z filmików które nie są z Polski... oczywiście nie mam na myśli wszystkich ścinków ale parę zagranicznych które tutaj widzę....
Zgłoś
dareks42 2011-01-28, 20:33
3:30 bo liczy się pierdolnięcie

Białystok rulez
Zgłoś
c................a 2011-01-28, 23:44
Piwa nie daję za debilny podpis pod filmikiem.
Zgłoś
p................x 2011-01-29, 0:17
koleś w 4' jest przechujem. 3 razy zmienił samochód jadąc pod prąd.
Zgłoś
alli82 2011-01-29, 3:46
ciecu malinowy wrzucajacy te gowno na strone... to powinno sie nazywac We Lowe Europa Wschodnia. To po pierwsze. Po drugie cieciu malinowy WYDAJE MI SIE qURWA ze ty chyba inaczej widzisz ziemie obiecana. Bede zbieral podpisy na twoja degradacje z mojej ulubionej strony...
Zgłoś
A................s 2011-01-29, 12:00
alli82, zbieraj, droga wolna. I kto to jest "Q"urwa cieć malinowy?
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-01-29, 13:27
dannyk1 napisał/a:

Sprzedam zderzak do Golfa II

A nie chcesz dokupić reszty golfa? Stan idealny, tylko mi zderzak zajebali.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów