📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jacuch123 napisał/a:
POLSKA – Polna Organizacja Ludzi Skupująca Kradzione Auta
Za takie coś to w ryj powinieneś dostać i przymusową deportacje na sybir gnoju!
@up
On należy do tych co mają nos większy niż klamka od zachrystii
On należy do tych co mają nos większy niż klamka od zachrystii
Pawel007, dokładnie, wielki patriota się kurwa obudził? Ciekawe czy zawsze jesteś taki wierny ojczyźnie. I więcej luzu i dystansu do świata, bo jeśli taki jesteś na co dzień to Sadol Cię zniszczy.
Cytat:
Pawel007, dokładnie, wielki patriota się kurwa obudził? Ciekawe czy zawsze jesteś taki wierny ojczyźnie. I więcej luzu i dystansu do świata, bo jeśli taki jesteś na co dzień to Sadol Cię zniszczy.
Nie musisz mi tu wulgaryzmami sypać, ważniejszy nie będziesz, a ja doskonale władam polszczyzną i zrozumiem cię.
A Ty pogrywaj tak dalej, to nawet nie zdążysz zapytać za co i czemu bo nie tylko mnie tu uraziłeś jako Polaka. Wnioskując z Twojego podejścia do kraju z tej wypowiedzi i z wieku w profilu jesteś już po gimnazjum więc jako tako czytać i liczyć umiesz, więc zachód czeka na Ciebie z otwartymi rękoma, może mama zatęskni za Tobą bo raczej za takie lekkomyślne wypowiedzi ja nie.
we love poland 4
Pawel007, a czy to nie Ty mnie właśnie nazwałeś gnojem? Jeśli tak bardzo Cię to dotknęło to przepraszam, ale ten wywód na mój temat chyba był zbędny.
Jak trafnie zauważyłeś skończyłem gimnazjum i przekonałem się już, że Polska nie jest idealnym krajem. Szanuję go, ale nie rozumiem dlaczego zachowałeś się jakbym zdeptał godło i spalił flagę. Co więcej, zrobię Ci na złość i zostanę w Polsce, może się przydam.
Aha, i stwierdzenie, że doskonale władasz językiem jest chyba trochę naciągane
Jak trafnie zauważyłeś skończyłem gimnazjum i przekonałem się już, że Polska nie jest idealnym krajem. Szanuję go, ale nie rozumiem dlaczego zachowałeś się jakbym zdeptał godło i spalił flagę. Co więcej, zrobię Ci na złość i zostanę w Polsce, może się przydam.
Aha, i stwierdzenie, że doskonale władasz językiem jest chyba trochę naciągane
Ta kurwa, od kiedy to w Polandii się młodzież ładami żiguli na ruskich blachach rozbija (kadeta pomijam celowo).
To drugie to chyba nie polskie -.- Patrzcie na rejestracje.
jacuch123 jeżeli to wszytko, to dziękuje za uwagę, może coś dotarło.
Już ty tam nie świruj , jak mama przestanie dawać na cukierki i przestanie prać ci skarpety to dopiero sie wypowiesz, więc już tam nie mów co ty widziałeś i o czym się przekonałeś.
Już ty tam nie świruj , jak mama przestanie dawać na cukierki i przestanie prać ci skarpety to dopiero sie wypowiesz, więc już tam nie mów co ty widziałeś i o czym się przekonałeś.
na chuj tam poznanski zdech?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów