Około 30 samochodów zatonęło, gdy załamał się lód na Zatoce Wojewoda we Władywostoku. Wędkarze, którzy przyjechali na ryby, zaparkowali swoje samochody bezpośrednio na lodzie. Nikt nie zginął, bo było płytko, a ludzie byli zajęci wędkowaniem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Co roku to samo. Albo im auta tona
Albo plywaja na krach najebani do upadlosci i ich helikopterami ratuja
Albo plywaja na krach najebani do upadlosci i ich helikopterami ratuja
Nikt nie zginął. Kurwa szkoda
Miały być zawody w łowieniu ryb- będą w wyławianiu samochodów
Kurwa kocham coś takiego. Najchetniej ludzie to by do sklepu po bulki wjechali bo parking oddalony o 50 metrów to daleko
Jezdzilem kiedys autem po lodzie ale mial z 15 cm fajna zabawa
Sam za młodu wędkowałem.
Teraz to dla mnie zabawa dla idiotów, wydają masę kasy na sprzęt, siedzą jak te głupie chuje na brzegu w oczekiwaniu aż ryba weźmie.
Składki, znaczki itp. do PZW kosztują w chuj a w dodatku PZW nic nie zarybia.
Śmiecą chuje na potęgę, płyniesz żaglówką to ci drą ryja że żyłki mają. Idź Pan w Chuj
Teraz to dla mnie zabawa dla idiotów, wydają masę kasy na sprzęt, siedzą jak te głupie chuje na brzegu w oczekiwaniu aż ryba weźmie.
Składki, znaczki itp. do PZW kosztują w chuj a w dodatku PZW nic nie zarybia.
Śmiecą chuje na potęgę, płyniesz żaglówką to ci drą ryja że żyłki mają. Idź Pan w Chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów