Siemka chciał bym sie pochwalić swoja wędrówka przeszedłem ponad 120 km w 30 h o to filmik czasami brak dźwięku polecam przewinąć Dzieki za obejrzenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyprzedaż w Lidlu
Jak się naćpałem z kolegą to poszliśmy z Krosna(moje miasto) do Łęk Dukielskich(na elektrownie wiatrową) i wróciliśmy dłuższą drogą, a gdy podliczyliśmy trasę na drugi dzień wyszło 102 km.
Morał z tego taki:jak chcesz iść chuj wie gdzie i po co(?)-zażyj wcześniej dragi.
Morał z tego taki:jak chcesz iść chuj wie gdzie i po co(?)-zażyj wcześniej dragi.
wszyscy się jakoś na przyjście ruskich szykują, tylko ja siedzę i scrolluję
Jedno pytanie do autora - jaki masz patent na bolące podeszwy stóp? Bo ja mogę chodzić i chodzić, ale podeszwy strasznie bolą, w miejscu gdzie stopa styka się z ziemią. Jakby się odgniatały.
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
wilku88 napisał/a:
Jedno pytanie do autora - jaki masz patent na bolące podeszwy stóp? Bo ja mogę chodzić i chodzić, ale podeszwy strasznie bolą, w miejscu gdzie stopa styka się z ziemią. Jakby się odgniatały.
A wiec tak na nogach mam jedna parę skarpet frote i buty to moje
REEBOK Premier Flex 590
A to ze kolego bolą cie stopy to kwestia obuwia,pewnie masz twarda podeszwę kiedyś poszedłem w butach bwi po 45 km zdjąłem i dalej szedłem na boso. długo szukałem butów na takie wędrówki wiadomo bez odcisków sie nie obeszło
A wiec recepta na nie bolonce stopy to z rana zawsze sierze skarpetki na odpoczynku zdejmujemy buty
.ss
śmiało zadawajcie pytania tyle co wiem powiem
wiesz... nie oglądałem całości ale podziwiam wytrwałość. tak przewijam przewijam i wnioskuję, że trasa to lasy i pobocza dróg / chodniki ? mogłem oczywiście coś przeoczyć.
film z takiej wędrówki byłby ciekawszy gdyby na filmiku były jakieś ciekawe, konkretne miejsca / widoki a nie jakiś wypizdów obok autostrady. nie zniechęcaj się - łaź dalej i nagrywaj i zdobywaj tym fanów jeśli uważasz że to jest dla CIEBIE lux.
to tylko moja osobista i skromna opinia nt nagranego materiału.
taka wycieczka to nie byle co - tak trzymaj!
ja wymiękam jak 5 km mam do roboty przebiec jak mi się auto po raz kolejny spierdoli w odpowiednim momencie.
film z takiej wędrówki byłby ciekawszy gdyby na filmiku były jakieś ciekawe, konkretne miejsca / widoki a nie jakiś wypizdów obok autostrady. nie zniechęcaj się - łaź dalej i nagrywaj i zdobywaj tym fanów jeśli uważasz że to jest dla CIEBIE lux.
to tylko moja osobista i skromna opinia nt nagranego materiału.
taka wycieczka to nie byle co - tak trzymaj!
ja wymiękam jak 5 km mam do roboty przebiec jak mi się auto po raz kolejny spierdoli w odpowiednim momencie.
Wędrujesz zupełnie sam czy udało Ci się znaleźć równie szalonego kompana?
Sama jestem fanką przekraczania granic ale samemu wydaje się trochę nudno a trudno o współtowarzyszy nawet na 20km..
Gratulacje!
Sama jestem fanką przekraczania granic ale samemu wydaje się trochę nudno a trudno o współtowarzyszy nawet na 20km..
Gratulacje!
Wedruje sam kompanów unikam proste gdy idę sam na nikogo nie czekam. Jeszcze samotne wyprawy mi sie nie znudziły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów