📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie schodza na psy. Jak mozna byc takim skurwysynem i nie rozjechac tego wrzeszczacego gowna?
Jabulko69 napisał/a:
Ludzie schodza na psy. Jak mozna byc takim skurwysynem i nie rozjechac tego wrzeszczacego gowna?
paradoks gówna - jak je rozjedziesz to idziesz siedzieć.
inna sprawa gdyby chciał zabic to dziecko w niej od razu było by 100 chętnych z wieszakami
1. Ostrzec stado roślinożerców
2. Ruszyć z impetem trafiając w samców alfa
3. Zobaczyć dziecko po porodzie
4. Pchokuatuchra i pierdel
2. Ruszyć z impetem trafiając w samców alfa
3. Zobaczyć dziecko po porodzie
4. Pchokuatuchra i pierdel
zwierzątka ważniejsze od jakiegoś dziecka. Dzieci powinno się abortować, a o zwierzątka troszcyzć.
Pamiętacie jeszcze z 10-15 lat temu, jak tego typu ludzi była garstka? Teraz już wiecie jak ten typ marksizmu/faszyzmu się szybko roznosi. Nie zdajecie sobie sprawy ile jest teraz tego typu spierdolonych ludzi, a wszystko za sprawą władzy i mediów, które chcą mieć naród głupszy. To jak z religią, im głupsza, tym lepsza, a tego typu ideologie są czymś podobnym i rodzą głównie skrajnych fanatyków, bo nie miały co najmniej 2tys lat na ewolucję. Do tego oni będą jeszcze rządzić za 20-30 lat, zobaczycie wtedy nowy komunizm i się wszyscy normalni osrają.
On ich nie rozjechał dlatego że jego auto stało trochę dalej w korku, gdyby autem był na pierwszym froncie pewnie by przejechał.
Takie kurwy trzeba zabijać na miejscu, bo tylko tak się powinno robić z komunistami, niezależnie od aktualnie szerzonej przez nich zjebanej indoktrynacji.
jebane lewackie bezmózgie bezkształtne gówno.
Pedał gazu jest po to, aby go nacisnąć stopą i jechać do przodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów