Coś nerwowi ci wegetarianie ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Piwko ze mat. własny i wkurwienie wegapizdeczek !!!!
Valsorim jesteś jebanym veganem?
Polajkowałeś odpowiedzi pod tym postem
Polajkowałeś odpowiedzi pod tym postem
Jakbym miał już nigdy w życiu nie jeść mięsa, to palnął bym sobie w łeb. To jest straszne, przecież po posiłku pozbawionym mięsa nawet nie czujesz się najedzony. O smaku nie wspominając.
Mod weź tam któryś idź i W5 przypierdol.
Najgorsze w wegetarianizmie jest ta chwila kiedy mówisz rodzicom że jesteś pedałem...
Dobry skurwiel
Mógłbym się żywić nienawiścią tych pizdeczek.Ok ratowanie zwierząt jedno ale co ma kurwa niejedzenie miesa do tego?! Czy to nie da odwrotnego efektu? Jak nikt nie będzie jadł mięsa to trzoda nie będzie potrzebna, jak nie będzie potrzebna to nie będzie żyła. Kurwa gdyby tak na prawdę nikt nie jadł mięsa to te pojeby walczyły by chyba o prawa dzików do rycia pól
Jakby od zjedzenia miecha zależało ich przeżycie to by wpierdalali schab na surowo, obłudne,zakłamane i konformistyczne cipy. Ja wolę żyć w zgodzie z naturą i samym sobą. Lubię zwierzęta, nigdy bym się nad nimi nie znęcał, nie kupiłbym mięsa od hodowcy, który się nad nimi znęcał (oczywiście gdybym wiedział o tym), ale tak t jest w świecie zwierząt, że silniejszy zjada słabszego. A roślinki też żyją.
@up
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów