Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Wegetarianizm
dino2411 • 2013-12-14, 11:39
Komentarz pijanego znajomego po tym jako dziewczyna zadeklarowała się jak wegetarianka.

-Jestem wegetarianką bo kocham zwierzęta, jedząc mięso zabijasz je !

- W moich strona wegetarianizm to kalectwo...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fafaszysta 2013-12-16, 16:09 15
Tyle na temat zwierzaków i waszych weganów i innych dziwaków
Zgłoś
czajo1992 2013-12-16, 16:22 8
BongMan napisał/a:

Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach.

Hej, jestem wegetarianinem od ponad 10 lat, nikt nie zmuszał mnie do jedzenia zieleniny, to był mój wybór, obrzydło mi mięso i od tamtego czasu nie zjadłem ani kęsa. Nie mam nic przeciwko zabijaniu zwierząt, każdy wpierdala to na co ma ochotę. Słabe kości? To chyba nie zależy tylko od mięsa (chyba, że miałeś na myśli weganizm). Nie mam jakieś specjalnej diety, po prostu nie ma w niej mięsa. a zamiast klasycznych schabowych mam sojowe, których koszt nie przekracza 3zł. Nie jestem też chucherkiem (115kg masy robi swoje). Najprościej nazwać chorobą coś o czym nie ma się pojęcia, prawda?
Zgłoś
AndcRew 2013-12-16, 16:37 5
Im nie wytłumaczysz - to idioci, i nie nie jestem wegetarianinem.
Zgłoś
V................k 2013-12-16, 16:43 11
memengwa napisał/a:

O Ludzie !!! Dlaczego wy jedzenie mięsa sprowadzacie od razu do negowania zieleniny, wyobraźcie sobie, że można jeść mięso a do niego warzywa. To, że ktoś jest wege i je warzywa, nie znaczy, że ten co je mięso ich nie jada! Ja uwielbiam mięso i zawsze jem je z mnóstwem warzyw.

A tej pani chyba chodziło o żywe zwierzęta, to by się zgadzało, że jak jesz to je zabijasz

Zgłoś
Svenlee 2013-12-16, 17:58 3
Piwo dla ogarniętych w sprawach wegetarianizmu (nie, nie jestem ale pojęcie na ten temat mam).
Najlepiej napisał: Czajo1992 i thqpo.
Pozdro dla kumatych.
Zgłoś
PawełGM 2013-12-16, 18:19 1
czajo1992 napisał/a:

Hej, jestem wegetarianinem od ponad 10 lat, nikt nie zmuszał mnie do jedzenia zieleniny, to był mój wybór, obrzydło mi mięso i od tamtego czasu nie zjadłem ani kęsa. Nie mam nic przeciwko zabijaniu zwierząt, każdy wpierdala to na co ma ochotę. Słabe kości? To chyba nie zależy tylko od mięsa (chyba, że miałeś na myśli weganizm). Nie mam jakieś specjalnej diety, po prostu nie ma w niej mięsa. a zamiast klasycznych schabowych mam sojowe, których koszt nie przekracza 3zł. Nie jestem też chucherkiem (115kg masy robi swoje). Najprościej nazwać chorobą coś o czym nie ma się pojęcia, prawda?

A dupa cię nie boli?
Zgłoś
Neyfon 2013-12-16, 18:31 2
"Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach."
Szczerze mówiąc gdyby rodzice mi wciskali "zieleninę" od dziecka, to bym był im dozgonnie wdzięczny
Zgłoś
issenpl 2013-12-16, 18:31
Albert Einstein - wegetarianin, mylił się co do fizyki kwantowej.
Adolf Hitler - wegetarianin, tu nie będę komentował.

Obaj panowie przestali wpierdalać mięso w ostatnich latach życia. Przypadek? Nie sądzę.
Zgłoś
bolec_00 2013-12-16, 18:47
ja tam nie lubię wegetarian wpie.....ją jedzenie mojemu jedzeniu
Zgłoś
Motorhead4 2013-12-16, 19:14
Tak dla wegetarianizmu i kudłów pod pachą!
Zgłoś
Małolata 2013-12-16, 19:41
Cytat:

ja tam nie lubię wegetarian wpie.....ją jedzenie mojemu jedzeniu

A to Wy tu (niektórzy, sądząc po komentarzach) jecie wyłącznie mięso?

memengwa napisał/a:

O Ludzie !!! Dlaczego wy jedzenie mięsa sprowadzacie od razu do negowania zieleniny, wyobraźcie sobie, że można jeść mięso a do niego warzywa. To, że ktoś jest wege i je warzywa, nie znaczy, że ten co je mięso ich nie jada! Ja uwielbiam mięso i zawsze jem je z mnóstwem warzyw.

A tej pani chyba chodziło o żywe zwierzęta, to by się zgadzało, że jak jesz to je zabijasz

Ot to to, dokładnie! Samym przykładem jest choćby to, że właśnie zjadłam sałatkę, która składała się z kilku różnych sałat, kilku innych warzyw i z kawałków filetu z kurczaka. I mięso i warzywa. Da się? Da. Czy te składniki mojej kolacji muszą się wykluczać? Właśnie nie. Bo nie ma to jak dobre mięsko z dobrą sałatką.
Zgłoś
masabitumiczna 2013-12-16, 20:53 2
"Dieta oparta głównie na mięsie jest przyczyna wielu chorób jak: zawały serca, otyłość, osteoporoza, żylaki, cukrzyca, zatrucia żołądkowe, zwyrodnienia plamki żółtej, reumatoidalne zapalenie stawów, nadciśnienie krwi, stwardnienie arterii, dna moczanowa, astma, migreny, wrzody, nowotwory, kamienie, przepuklina, choroby nerek."

Sam jem mięso, ale prawda jest taka, że dieta wegetariańska jest zdrowsza, wegetarianie jedzą nie tylko wyroby z soi...
Zgłoś
MadDave 2013-12-16, 21:02
@ issenpl - Obaj Panowie nie żyją... przypadek? Nie sądzę.
Btw. gdyby jedzenie mięsa było niezdrowe mielibyśmy układ pokarmowy taki jak krowa...Ale komu ja to mówię, weganie i tak mają swoją świętą teorie i prędzej dadzą się pochlastać niż pogodzić się ze swoją głupotą.

"Dieta oparta głównie na mięsie jest przyczyna wielu chorób jak: zawały serca, otyłość, osteoporoza, żylaki, cukrzyca, zatrucia żołądkowe, zwyrodnienia plamki żółtej, reumatoidalne zapalenie stawów, nadciśnienie krwi, stwardnienie arterii, dna moczanowa, astma, migreny, wrzody, nowotwory, kamienie, przepuklina, choroby nerek."

No jaaa pierdole to nie mięso szkodzi a wpierdalanie jak pojebany bez opamiętania. Kurwa dlaczego tak mało ludzi myli te dwa pojęcia ??? aha bo jesz mieso to będziesz chory - no zgadza się pod warunkiem że siedzę na dupie cały dzień i wpierdalam kiełbase albo sztejki i zapijam litem coli. Kurwa nie mylcie obżarstwa ze zwyczajami żywieniowymi bo to wygląda na prawdę głupio.
Zgłoś
Max Ibuprom 2013-12-16, 21:24
Ja Wma powiem żę jak wszędzie złoty środek. Dzisiaj ludzie wpeirdalają/produkuje sie dużo za dużo mięsa vo skutkuje strasznymi patologiamy w tym rpzemyśle. Gdy marnują się bułki czyy sałata to ei ma problemu ale szkoda gdy umeirają miliony zwierząt tylko po to żęby na półkach było bogato... Po za tym mięso w takich ilościach racdzje nei ejst zdrowa dietą...
Zgłoś
skibielec 2013-12-16, 21:28
W szkole miałem babeczke od niemieckiego ktora deklarowala sie jako wegetarianka.
Kiedy kazala zrobic projekt kalendarza po niemiecku (swieta, cytaty) z widoczkami, doczekala sie widoczkow z rzeźni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem