Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wegetarianizm
dino2411 • 2013-12-14, 11:39
Komentarz pijanego znajomego po tym jako dziewczyna zadeklarowała się jak wegetarianka.

-Jestem wegetarianką bo kocham zwierzęta, jedząc mięso zabijasz je !

- W moich strona wegetarianizm to kalectwo...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-12-14, 11:49 127
Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach.
Zgłoś
furak151 2013-12-14, 12:03 13
No kurwa, piwo dla Bongmana.

A swoją drogą, jak nie chcą niech nie jedzą. Będzie więcej dla nas
Zgłoś
e................n 2013-12-14, 12:08 12
Jeżeli hodowane do celu spożycia, zwierzęta są uśmiercane w sposób nie zadający im cierpień to nie mamy o czym mówić.

A w ogóle to mnie to gówno co obchodzi. Ja uwielbiam mięcho. Smacznego!
Zgłoś
Hrodgar 2013-12-14, 12:35 34
Kiedyś wegetarianin był osobą, która była tak upośledzona że nie potrafiła upolować zwierzęcia, więc wpierdalała sałatę.

Najbardziej wkurwiające jest to że ci wegetarianie wpierdalają jedzenie mojemu jedzeniu.
Zgłoś
j................x 2013-12-14, 13:28 42
-jestem freeganką
-czyli muszę spuścić się do śmietnika żebyś połknęła?
Zgłoś
BongMan 2013-12-14, 14:09 5
@up
Chłopie, było to do kawałów wrzucić, dobre w chuj
Zgłoś
benzedrine 2013-12-14, 23:17
wegetarianin to jeszcze jeszcze, ale wegan... ja pierdolę jak można być tak jebniętym. żreć kamienie
Zgłoś
m................a 2013-12-15, 2:05 1
O Ludzie !!! Dlaczego wy jedzenie mięsa sprowadzacie od razu do negowania zieleniny, wyobraźcie sobie, że można jeść mięso a do niego warzywa. To, że ktoś jest wege i je warzywa, nie znaczy, że ten co je mięso ich nie jada! Ja uwielbiam mięso i zawsze jem je z mnóstwem warzyw.

A tej pani chyba chodziło o żywe zwierzęta, to by się zgadzało, że jak jesz to je zabijasz
Zgłoś
Prospect0r 2013-12-16, 15:17 9
@up Wtf?
Zgłoś
cocaine.animals 2013-12-16, 15:45 12
Zgłoś
marekgazownik 2013-12-16, 15:53 12
BongMan napisał/a:

Wegetarianizm to kalectwo umysłowe, które może prowadzić do kalectwa fizycznego. Rodzice z wypranymi zieloną propagandą mózgami wciskają dziecku zieleninę, a potem ma takie słabe kości, że grając w szkole w piłkę łamie sobie nogę w trzech miejscach.

Bongo, wegetarianie nie łamią sobie kości bo nie grają w piłkę bo to w większości pedały.
Zgłoś
thqpo 2013-12-16, 16:00 7
Uwaga uwaga: można normalnie żyć i być zdrowym nie jedząc mięsa, co więcej można z powodzeniem pakować na siłowni i budować masę. Ja spokojnie się budowałem jedząc mięso raz w tygodniu (ale jak bym zamiast tego wpierdolił jajka to na jedno by wyszło).
Zgłoś
Ant1984 2013-12-16, 16:01 2
Obecnie mięso i produkty mleczne są tak zatoksycznione, że większą szkodę sobie wyrządzasz spożywając je.
Z drugiej strony wegetarianie są głupcami, bo wpieprzają soję, która jest modyfikowana genetycznie, oraz nie zwracają uwagi na chemię w produktach żywnościowych.

Trzeba po prostu myśleć. A to już wielu przerasta.
Zgłoś
taziu 2013-12-16, 16:04
@thupo Można nie mieć laski i z powodzeniem walić sobie konia tylko po co?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem