📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemcy taką bekę z Polski mieli i mają do dziś... Jebać niebieskie ustrojstwo...
kasa dobra, ale fakt jest taki jebac to
niech sie ciesza ze ta eurosocjalistyczna szopka ich omija, slowami korwina smierć unii
C0C0JUMBO napisał/a:
Niemcy taką bekę z Polski mieli i mają do dziś... Jebać niebieskie ustrojstwo...
Chyba z takich jak ty mieli i mają "bekę". Różnica była taka, że u nas było dużo specjalistów, którzy wyjechali na zachód, bo tamtejsze firmy godnie płaciły. Wyjechało dużo ludzi wykształconych z doświadczeniem. Płacąc godnie ukraińcowi, nie dostaniesz fachowej usługi, bo to mentalnie Ruscy gorszego sortu. Patrząc na nich trudno znaleźć fachowca.
Za materiał własny - zawsze piwo. Widać, że kreatywnie spędzacie majówkę.
Pamietajcie ruskie trolle będą wam obrzydzac Ukrainie bo marzy im się granica z Niemcami na Wiśle. Zakładać onuce i spierdalac do swojego bagna azjaci
skywalker75 napisał/a:
Pamietajcie ruskie trolle będą wam obrzydzac Ukrainie bo marzy im się granica z Niemcami na Wiśle. Zakładać onuce i spierdalac do swojego bagna azjaci
U-kraińcy sami siebie innym obrzydzają kiedy świętują powstawanie ukraińskich legionów waffen-ss, starzy upowcy wychodzą w szarych mundurach z dumnie wypchniętą piersią. Marsze z pochodniami a na czele zdjęcia bandery, szuchewycza, doncowa i reszty. Tego nie trzeba obrzydzać.
Wy ruskie świnie nigdy nie wejdziecie do cywilizowanego świata. Ze swini jest pozytek, a z jebanych ruskich pasozytów tylko smród, brud i bieda!
TranzystorWyklęty napisał/a:
Wyjechało dużo ludzi wykształconych z doświadczeniem
No nie przesadzaj z tymi wykształconymi ludźmi.
sadistic.pl/polska-za-granica-vt516132.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów