📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
leonidkacap napisał/a:
gdzie są kurwa czarne baby ja się pytam
Tęsknią i robią waka, waka in Africa.
będę rzigoł
Widać przez ułamek jedna murzynkę z białym i to tyle. To jest chyba jakaś specjalnie organizowana impreza w stylu poznaj swojego przyszłego byłego męża Makumbę z którego zostawisz z Polskim paszportem a on ciebie za negroidalnymi bachorami.
Kutazz napisał/a:
Jak ona tego donata je do chuja
To nie jest donat, tylko pierścień na chuja.
zenada i cringe. juz niedlugo aids w pl reakywacja.
Te białe szmaty które się z nimi prowadzają, powinny z miejsca utracić wszelkie prawa obywatelskie i przymusowo powinno się je wydalić do kraju ich ukochanych.
Białe szmaty jebane, do garów kurwa i orać nimi pole.
Wiecie co robiło się kobietą które sypiały z hitlerowcami, to samo powinno się robić takim typiarom.
Akurat jestem z pokolenia emigracji po wejściu do EU. Lata 2004-2005, wyjechała za granicę na dłużej, lub krócej ponad połowa znajomych, w tym ja. Wniosek taki, z im większego zadupia była panna, tym bardziej ciągnęło ją do murzyńskiej, lub ciapatej paly. Można było wysłać zdjęcia, jaką to ona światowa, bo ma kolorowego księcia. Część przyjechała, zazwyczaj z UK z dorobkiem w postaci śniadego dziecięcia i jakoś mija prawie 20 lat i żaden facet z Polski się taka nawet nie zainteresował. I dobrze, faceci się szanują i nie zamierzają być obiektem docinek prowadząc na spacery śniadego gówniaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów