📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ile przyszłych samotnych matek.
-Ernest Hemingway
Ciekawe dlaczego? Chcą posmakować czegoś innego? Podobają im się te ich kocie ruchy? Chcą zobaczyć jak wygląda duża pała?
Ciekawe dlaczego? Chcą posmakować czegoś innego? Podobają im się te ich kocie ruchy? Chcą zobaczyć jak wygląda duża pała?
birddog102 napisał/a:
Widać przez ułamek jedna murzynkę z białym i to tyle. To jest chyba jakaś specjalnie organizowana impreza w stylu poznaj swojego przyszłego byłego męża Makumbę z którego zostawisz z Polskim paszportem a on ciebie za negroidalnymi bachorami.
Pewnie to jakaś impreza erasmusowa czy coś w tym stylu. W ogóle pojebane przyjedzie taki John z USA porucha każdą na wydziale i spierdoli a jak my pojechaliśmy na erasmusa to nas ludzie unikali bo jesteśmy biedakami idiotami z wschodu.
Zapamiętajcie sobie ten obrazek żebyście pamiętali za co będziecie walczyć i ginąć w okopach.
Zresztą nigdy nie słyszałem tak chujowej muzyki
Pierwsze słyszę i widzę, że w Warszaffce organizowane są jakieś spotkania dla polskich szmat z czarnuchami...Myślałem, że po paradach równości pedałów i dziwolągów LGBT LPG nic bardziej zjebanego nie zobaczę w stolycy, ale Trzaskowski jednak potrafi zaskakiwać...
Ja rozumiem czarnucha jebiącego dwustukilową lochę w America, który płodzi po kilka nygusów i spierdala po wieczne zakupy do Wallmartu zostawiając lochę z ciemnymi pomiotami na pastwę losu, ale łapy precz czarne gnidy od naszych polskich kurew! Nie mam zamiaru płacić socjala na jakieś czarne bękarty...
Ja rozumiem czarnucha jebiącego dwustukilową lochę w America, który płodzi po kilka nygusów i spierdala po wieczne zakupy do Wallmartu zostawiając lochę z ciemnymi pomiotami na pastwę losu, ale łapy precz czarne gnidy od naszych polskich kurew! Nie mam zamiaru płacić socjala na jakieś czarne bękarty...
Pisałem już parę razy komentarz że właśnie tańczą z czrnuchami w Warszawie 2 razy komentarz usunęli a pisalem pod postem jak malpa skacze po aucie w Warszawie,,,,, niezgodne z tematem podobno. Upada ta strona
Za warszawkę? Nie ma opcji. Niech się sama broni.
Mogę walczyć w obronie mojej okolicy, ale nie warszawki.
a ja tam chętnie bym się do czarnego przytulił, podobno jakoś inaczej pachną, i te mięśnie mocne, nie to co u białasów
Polskie dziwki 🤮🤮🤮
No i widać kto rządzi już w tym kraju. Kobiety.
Odebrać prawa wyjebac murzynów z kraju z tymi p0lkami niech se jadą do holandi Niemiec a Polskę niech zostawia w spokoju
Odebrać prawa wyjebac murzynów z kraju z tymi p0lkami niech se jadą do holandi Niemiec a Polskę niech zostawia w spokoju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów