📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ehh, gdyby tylko ten dron nadleciał sekundę wcześniej... Rozmarzyłem się.
Miała cholerne szczęście
Eksperymentalny ruski dron. Taki wygląd, żeby ukry się nie zorientowały. Desperacja kacapów wkroczyła na nowy poziom.
Jak miał lecieć ten dron jak został odłączony od prądu. Widać wyraźnie, że wtyczka jest wyciągnięta.
Mariusz87 napisał/a:
Ehh, gdyby tylko ten dron nadleciał sekundę wcześniej... Rozmarzyłem się.
Kto wie Mariusz, może w Twoim przypadku jebnie w środek czoła. Czekamy z piwkiem pod palcem
Sadek90 napisał/a:
Kto wie Mariusz, może w Twoim przypadku jebnie w środek czoła. Czekamy z piwkiem pod palcem
Tego nikt nie przewidzi. Byle pod kamerą, to chociaż trochę radości wam sprawię
Mariusz87 napisał/a:
Tego nikt nie przewidzi. Byle pod kamerą, to chociaż trochę radości wam sprawię
ty tak na serio?
Oczywiście. Przyszłości nie znam, nie wiem czy za 5 min. będę jeszcze żył. Teraz nawet Facebooka nie używam, bo cenię sobie swoją prywatność. A jak za chwilę wydarzy się jakiś wypadek, to wtedy już chuj mnie to będzie obchodziło, czy to wyląduje gdzieś w internecie.
Ciagle pierdze i niemoge przestac, niewiem czemu. Jak patrzylem na ten wiatrak to doszlo do mnie, ze niewiem jeszcze bardziej .
I przypadkiem wentylator spadł na kobitę? Ewidentnie próba zabójstwa.
ale kurwa dalczego jak coś spada z bloku/wieżowca to prawie za każdym razem tak blisko przechodnia xD
CzarneMleko napisał/a:
ale kurwa dalczego jak coś spada z bloku/wieżowca to prawie za każdym razem tak blisko przechodnia xD
A nie wpadłeś na to, że jak coś spada bez obecności przechodniów, to się tego nie wrzuca do internetu, bo nie ma nic ciekawego?
ObciagamZaDyche napisał/a:
Ciagle pierdze i niemoge przestac, niewiem czemu. Jak patrzylem na ten wiatrak to doszlo do mnie, ze niewiem jeszcze bardziej .
Polecam wizytę u lekarza. Ja mam kamienie w woreczku żółciowym i w związku z tym, mam problem z rozkładaniem tłuszczu. Jak daję ognia po frytkach, to klękajcie narody.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów