📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak ktos uwierzyl to niech sie pierdolnie w leb.
Zeby to bylo perpetum mobile magnesy musialby by dzialac w nieskonczonosc, a magnesy sie po
1. rozladowuja
2. nie rosna na drzewach i zeby jeden zrobic trzeba w to wlozyc energie.
Zeby to bylo perpetum mobile magnesy musialby by dzialac w nieskonczonosc, a magnesy sie po
1. rozladowuja
2. nie rosna na drzewach i zeby jeden zrobic trzeba w to wlozyc energie.
@k0rdian
Ja zrobiłem w samochodzie lepiej,bo z tyłu założyłem większe kółka niż z przodu,tym samym cały czas jadę jakby z górki i to za darmo,a niech frajerzy płacą po 6zeta za bene ;]
Ja zrobiłem w samochodzie lepiej,bo z tyłu założyłem większe kółka niż z przodu,tym samym cały czas jadę jakby z górki i to za darmo,a niech frajerzy płacą po 6zeta za bene ;]
i nie pierdolcie ze wolna energia nie istrnieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów