📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zajebisty pomysł. Jutro zrobię to samo z kołami od samochodu. A Wy tankujcie dalej za ~6zł!
to R wypowiadajacych turbanow/ciapatych jest takie irytujace kiedy slyszy sie na codzien
Tak, to powodzenia życzę wszystkim którzy będą pchać magnesy neodymowe do obudowy komputera. Miłej zabawy.
to ja tylko pozdrowie tych z jakichkolwiek uczelni technicznych, ktorzy w to uwierzyli i dobranoc
medowski napisał/a:
to R wypowiadajacych turbanow/ciapatych jest takie irytujace kiedy slyszy sie na codzien
życie stary, rodziny się nie wybiera.
To ten sam od nieskończonego prądu?
sadistic.pl/darmowe-zrodlo-energii-vt108653.htm
Zająłby się w tej Syrii wojną a nie napierdala filmiki na jewtuba.
sadistic.pl/darmowe-zrodlo-energii-vt108653.htm
Zająłby się w tej Syrii wojną a nie napierdala filmiki na jewtuba.
Taaa, free energy jak zajebiesz bateryjke z kiosku chyba ;].
no i mamy perpetuum mobile, jutro zamontuje po 4 wiatraczki przy butach i polece do pracy
Nie znacie się.. Wystarczą 4 neodymy + magiczne zaklęcie wypowiedziane przy pomocy niebieskiej różdżki ( + 6 to spell) do wiatraczka i masz perpetuum- mobile
Pewnie ktoś już wynalazł perpetuum mobile na świecie ale popełnili mu samobójstwo bo masa firm by upadła.
już jeden za magnetyczny silnik "popelnil samobojstwo" więc nie radzę kombinować
no kurwa. montuję na chacie. darmowa klima.
Znowu jakiś żyd chowa kable w dywanie ?
medowski napisał/a:
Ma bardzo białe ręce jak na ciapatego Info na jego kanale podaje, że jest z Czech. Jest to prawdopodobne sadząc po sposobie akcentowania niektórych wyrazów. Wiele głosek wymawia też raczej po słowiańsku. Miałem przez rok styczność z Palestyńczykiem mieszkającym w Polsce. Arabowie gadają po angielsku zupełnie inaczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów