Tak się nie napinaj bo ci żyłka pęknie
A co? może to nieprawda? większość 500+ to swołocz.
nie będę tutaj komentował wyborów politycznych, ale
wychodzi na to że po dupie dostają pracowici, obrotni i zaradni.
A co? może to nieprawda? większość 500+ to swołocz.
nie będę tutaj komentował wyborów politycznych, ale
wychodzi na to że po dupie dostają pracowici, obrotni i zaradni.
Oszczędzaj energię i klawiaturę. Jeszcze na 4 lata muszą wystarczyć...
Tak się nie napinaj bo ci żyłka pęknie
A wiesz dlaczego pis wygrał? Konfederacja obiecała 1000 zł dodatku dla pracujących.Jak myślisz, kto zagłosował na kaczora i jego, darmowe 500 + ?
A wiesz dlaczego pis wygrał? Konfederacja obiecała 1000 zł dodatku dla pracujących.Jak myślisz, kto zagłosował na kaczora i jego, darmowe 500 + ?
Poczytałem co tak Konfederacja obiecywała. Jeżeli przez 4 lata otrzymają poziom , a nie skurwią się jak inne partie, to na nich zagłosuję.
Ale ciężko zaufać ludziom którzy nie mają żadnych sukcesów przez ostatnią dekadę chyba -.-
Po pierwsze konfederacja mogła sobie obiecywać dowolne kwoty, bo i tak nie uzyskałaby poparcia pozwalającego na ich wypłatę. Po drugie większość wykształconych i pracujących ludzi wie, skąd się te pieniądze biorą i że żeby otrzymać ten 1000 zł będą musieli najpierw zapłacić 1500 zł. Po trzecie to nacjonalistyczne bezmózgi i za żadną kasę takim ludziom nie warto dać nawet ręki, a co dopiero władzy.
TUMANIE JEDEN, Konfederacja obiecala ten 1000 w ulgach podatkowych, wiec korzysc dla pracujacych by byla. Nieroby by nic nie dostaly wiec tym bardziej na pis polecieli glosowac. Ps. Inne partie wiodace slowem sie nie zajaknely o skasowaniu tego programu.
Poczytałem co tak Konfederacja obiecywała. Jeżeli przez 4 lata otrzymają poziom , a nie skurwią się jak inne partie, to na nich zagłosuję.
Ale ciężko zaufać ludziom którzy nie mają żadnych sukcesów przez ostatnią dekadę chyba -.-
No ciężko zaufać partii która istnieje od 06 grudnia 2018 roku
Ta partia stawia na Polskę i nie mam zamiaru jej reklamować lub w jakikolwiek sposób wyróżniać.
W bardzo krótkim czasie zyskała bardzo dużą popularność i dostała się do sejmu z kilkunastoma mandatami.
Młodzi ludzie rządzą tą partią.Nie mylić z Korwinem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów