📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszechobecna dezorientacja
no ulamek se kundy i byloby dobrze... a tak to tylko troche morda obita;/
sorry za ta spracje, tak jakos mi sie wmieszala xD
Myślisz że jak dasz streszczenie filmiku w opisie to dostaniesz więcej piw?
Bula - nie, zaoszczędzam czas tych, których nie interesuje taki temat.
Cytat:
no ulamek se kundy i byloby dobrze... a tak to tylko troche morda obita;/
Mózg Ci się chyba pod ten pociąg wmieszał. Wiesz, zawsze można backspace wcisnąć i poprawić. Zwykle trwa to krócej niż pisanie o tym, że jebnęło się błąd.
Impaled, kolega czaha, zobaczyl ze wpisal spacje pewnie po napisaniu posta :| A jak sie pisze post po poscie w tym samym temacie to sie laczy. I teraz ja mam tobie Homera pierdolnac ?
A wszyscy patrza na czarnucha i mysla, ze to on przygladnijcie sie
Malakas - Nie trzeba zaraz pisać następnego posta. Istnieje opcja "edytuj" która pozwala skorygować błąd
toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
czasami jak jezdzilem to sie wlasnie rozgladalem czy ktos sie na mnie nie czai
Dobry skurwysyn jest .... Więcej takich Hard musi się mocno rozwijać
kompletny pojeb.lancuchem skurwiela do tego pociagu i cala zmiane ciagac za soba.
thebill napisał/a:
kompletny pojeb.lancuchem skurwiela do tego pociagu i cala zmiane ciagac za soba.
Dlaczego tacy ludzie nie dostają Banów, ewentualnie warnów?? GIŃ NIEWIERNY!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów