📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślą, że jak wysiedli w trakcie, to dostaną zwrot?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
to w chorzowie?
Też bym sie przejechał
Też bym sie przejechał
Kiedy ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby domyślnie blokować kręcenie filmów w pionie ?
I możecie mnie nazywać cipą ale ja się boję wsiadać na te chujostwa.. Nie zawierzę swojego życia jakiemuś ziutkowi i romkowi, że prawidłowo wykonywali wszystkie naprawy eksploatacyjne, wszystkie śruby są zdrowe, mocowania i cały ten jebany układ napędowy itp.
Siedzę bardzo trochę w mechanice samochodowej i jak widzę stopień duciarstwa i tytrytkarstwa to ja pierdole takie atrakcje bo pewnie sytuacja się ma podobnie.
A jak ktoś jest taki odważny i super męski i nie boi się stracić życie w kurwa pierdolonym parku zabaw to śmiało.
Ja wolę zginąć prowadząc mustanga popijając whisky i rozpierdalając się z klifu w przepaść.
Siedzę bardzo trochę w mechanice samochodowej i jak widzę stopień duciarstwa i tytrytkarstwa to ja pierdole takie atrakcje bo pewnie sytuacja się ma podobnie.
A jak ktoś jest taki odważny i super męski i nie boi się stracić życie w kurwa pierdolonym parku zabaw to śmiało.
Ja wolę zginąć prowadząc mustanga popijając whisky i rozpierdalając się z klifu w przepaść.
Up. Tak samo uważam. Nie puszczam dzieciaka na te czeskie szroty z lat 80.
Takie sytuacje sie zdarzają ale 99% przypadków występuję w takich objazdowych wesołych miasteczkach gdzie sprzęt jest co chwile montowany i demontowany i przewożony gdzie indziej, zreszta ten sprzet to pewnie stary szrot kupiony po taniości i jakis Janusz biznesu trzepie kase nic nie inwestując bo przecież jeszcze działa. W prawdziwych wesołych miasteczkach taka sytuacje są niezwykle rzadkie ponieważ codziennie przed otwarciem lunaparku każda atrakcja jest sprawdzana pod kątem mechanicznym i są robione testy tak jak np jest w Polskiej Energylandii.
BaR.U.1988 napisał/a:
Przecież widać że to fake, wystarczy się przyjrzeć. Ale Ok wygląda Ciekawie, Piwko
Masz efekty zabawy niedowiarku... Jedna osoba zabita, siedem ciężko rannych...
liveleak.com/view?i=f90_1501116572
No chyba, że w regulaminie jest jakiś punkcik który w jakimś stopniu zabezpieczył właścicieli.
Mój dobry znajomy podbija odbiory karuzel w wesołych miasteczkach.. Tzn już nie podbija bo powiedział, że nie chce być odpowiedzialny za czyjeś życie. Jak wyżej.. naprawy wykonywane po łebkach, części używane zamiast nowych itd itd.
dlatego jest UDT
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów