📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rollercoster Tycoon, szkoda że na win 7 nie da się pograć w stare klasyki...
żartujesz sobie?! TO była największa frajda w RT, gdy mogłeś ustawić prędkość jakiejś kolejki (najlepiej sam ją wcześniej budowałeś) i patrzyłeś jak ludzie umierali, klasyk!
Chyba se w to zagram.
ja zawsze robiłam dół, wrzucałam tam ludzi, stawiałam budkę z jedzeniem i patrzyłam jak rzygają na siebie
@Basco
Instalujesz, klikasz prawym przyciskiem na plik .exe > Właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows XP (Service Pack 3). Dodatkowo zaznacz: Uruchom ten program jako Administrator.
Wszystko działa.
Instalujesz, klikasz prawym przyciskiem na plik .exe > Właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows XP (Service Pack 3). Dodatkowo zaznacz: Uruchom ten program jako Administrator.
Wszystko działa.
Dziwnym zbiegiem okoliczności od wczoraj męczę się, z instalacją RCT 1 na Win 7. Gra śmiga, ale nie działa zapisywanie i wczytywanie gry.
Windows 7,8, filmy 3D + kupa grafiki komputerowej, nowe piosenki z seksem bez fajnej muzy -- czyli jak na przymus zmieniać normy bo "trzeba dążyć za nowoczesnością" podczas gdy stare metody były lepsze... ludzie to hipokryci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów