📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ogólnie w biedniejszych krajach to nic nowego.. Kiedyś widziałem jakiś dokument o Tajwanie i ichnim rządzie. Tam co jedne obrady to wszyscy ze wszystkimi się napierdalali.
Może to nie jest głupi pomysł, tak poznałem mojego najlepszego kumpla w podstawówce. Daliśmy se po mordzie, a kontakt utrzymujemy do dziś.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Ogólnie w biedniejszych krajach to nic nowego.. Kiedyś widziałem jakiś dokument o Tajwanie i ichnim rządzie. Tam co jedne obrady to wszyscy ze wszystkimi się napierdalali.
Może Tajwan to nie jest pierwsza liga ale blisko. Przeciętny Tajwańczyk zarabia tyle co Włoch.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
U nas PISowcy powinni wpierdolić tym wszystkim kapusiom co donoszą na Polske w tej śmierdzącej unii
Co by nie mówić o polskiej polityce, to jednak u nas takiej wiochy nie ma i oby nie było.
To ich pocieszmy, że u nas też jest gnój.
piwo za muzyczke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów