Grupa złodziejaszków trafiła na policmajstra w cywilu, któremu nie spodobały się proponowane przez nich zabawy. Pasażerom też się znudziły z biegiem czasu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież ten policmajster to jakiś debil. Na huj się wychylał? Mam nadzieję, że go odjebali.
W głowie mi się nie mieści, ze można być takim debilem. Ile masz w tym portfelu, 50, 100 zł? Jakby mi taka tępa kurwa zaczęła strzelać, podczas mojej podróży z rodzina, to sam bym kurwę dobił
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Przecież ten policmajster to jakiś debil. Na huj się wychylał? Mam nadzieję, że go odjebali.
Odjebali, jak widziałeś.
Pajan napisał/a:
Odjebali, jak widziałeś.
Widać, że kulkę zarobił, czy to znaczy, że go odjebali??? A ja wolałbym mieć pewność, że nikomu niewinnemu z jego powodu krzywda się nie stanie. Nawet w Brazylii.
Dlatego ćwierć sekundy więcej trzeba było poświęcić na wymierzenie - głowa, klatka, obrót, głowa, klatka.
Trzech (?) złodzieji i jeden "policjant" który zamiast muszki używa ucha pasażera z przodu?! Toż to powinno być z 7 trupów po takiej akcji. Pies sprawy sądowej nie doczeka raczej.
Ale Meksyk. Dlatego powtarzam od lat : Każdy bogaty powinien dostać auto a ludzie bez dochodów lub z bardzo
małymi dochodami powinni jeździć autobusami. Rabusie wiedzieliby, że nie obłowią się a ryzyko jest duże
małymi dochodami powinni jeździć autobusami. Rabusie wiedzieliby, że nie obłowią się a ryzyko jest duże
Pseudo inteligentny policjant wychylając się że spluwą naraził bardziej życie i zdrowie pasażerów, robiąc de facto z nich żywą tarczę, niż po prostu pozbywając się telefonów, czy czego tam rządał rabuś.
Kurwa, pies wykazał heroiczną postawę, wiedząc że wyłapie kulkę albo dwie, aby te ścierwa nikogo więcej nie obrabowały, a wam źle? Kurwa, jak byłem szczylem to wzorcem dla moich rówieśników był np. Inspektor Callahan, czyli Brudny Harry, ale czasy się zmieniły i dla szczyli wzorcem jest ... (wpisz w google : idol nastolatków). Tak, tak wiem, jestem już stary , głupi, świat poszedł do przodu, pojawiły dopalacze, friendzony i rurki.
Dobrze że dostał kulkę, ktoś kto odjebał coś takiego nie powinien być policjantem.
fiattt napisał/a:
Kurwa, pies wykazał heroiczną postawę, wiedząc że wyłapie kulkę albo dwie, aby te ścierwa nikogo więcej nie obrabowały, a wam źle? Kurwa, jak byłem szczylem to wzorcem dla moich rówieśników był np. Inspektor Callahan, czyli Brudny Harry, ale czasy się zmieniły i dla szczyli wzorcem jest ... (wpisz w google : idol nastolatków). Tak, tak wiem, jestem już stary , głupi, świat poszedł do przodu, pojawiły dopalacze, friendzony i rurki.
Ciekawe co byś powiedział, debilu, gdyby twoja matka siedziała przed tym psem i dostała kulkę w łeb w wymianie ognia.
"Chuj z matką, ważne że rabusie nie zdążyli obrabować pasażerów z telefonu za 300 zł i 50 zł w portfelu" - prawdziwy mężczyzna fiattt
Tylko kogo byś ruchał, jakbyś matkę stracił?
Co to za debil po służbie w cywilu. Przede wszystkim zanim wyciągnie broń powinien ocenić czy nie narazi osób postronnych. Za dużo Hollywood się naoglądał pajac.
no niby chujowa akcja. Tyle, że tam realia są inne. Te typki mogły na koniec odjebać kogoś tak dla przykładu, co to by pokazać siłę ich gangu. Może ten policjant był już w takiej sytuacji. Wtedy nic nie zrobił i mu siadło. Chuj wie. W domku zza monitora można wszystko oceniać na spokojnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów