📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale co on myślał? że wyhamuje? XD
Nie wiem co z tym filmem nie halo, ale po odpaleniu wysypuje mi grafike i resetuje kompa.
bodzio204 napisał/a:
Nie wiem co z tym filmem nie halo, ale po odpaleniu wysypuje mi grafike i resetuje kompa.
masz cos powaznego nie tak z systemem, powaznie, niech ci jakis kumpel co ogarnia niezle kompy to sprawdzi, mogles sporo syfu zebrac przez dluzszy cza s surfujac po sieci,
dlaczego jest kurwa tyle gowien zwanych ludzmi bez wypbrazni co kurwa odpierdalaja takie manewry, jedziesz spokojnie ostroznie z dziecmi i rodzina a tu takie pizda ci e zabije lub auto rozwali
spawarka_inwertorowa napisał/a:
masz cos powaznego nie tak z systemem, powaznie, niech ci jakis kumpel co ogarnia niezle kompy to sprawdzi, mogles sporo syfu zebrac przez dluzszy cza s surfujac po sieci,
Do przeglądania sieci - linuź na drugiej partycji. Do grania. office'a itp Windows na drugiej. I nigdy nic mi się z komputerem nie działo.
Jak nie ułomek na pizdziku, to kiblarz , lub operator zestawu kiblowego jak w tym przypadku było
SUV, który jechał środkiem jezdni zasłonił prawdopodobnie motopipie drugą część jezdni i myśleli, że mają wolne. Taka moja spekulacja.
MarS_80 napisał/a:
Co oni mają pod deklem, może ktoś mi wyjaśni? Za każdym razem ewidentne wymuszenie, albo wymuszenie z prośbą o drugi świat w tych dzikich krajach.
Jak nie ułomek na pizdziku, to kiblarz , lub operator zestawu kiblowego jak w tym przypadku było
Gdzieś kiedyś czytałem, że takie wypadki często są w krajach o wielkim skoku cywilizacyjnym, np Chiny i powodują je starsi ludzie wychowani w czasach gdy normą byly zaprzęgi ciągnięte przez zwierzęta. Ci ludzie po prostu nie potrafią ogarnąć że coś może jechać na nich z taką prędkością że nie jest w stanie wyhamować przed nimi.
Jak pies zareagował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów