📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Meteriał własny?
Jeżeli tak, podziel się tytułem muzyki która leci w tle
Jeżeli tak, podziel się tytułem muzyki która leci w tle
Widać właściciel gorszy, jak kota to nie rusza, albo nie takie rzeczy w życiu widział.
A to w ogóle kogokolwiek wystraszyło?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
jacekmatys napisał/a:
Ciekawe ilu z was zdążyło przyciszyć głośniki:słuchawki:
Ja pierdolę...czy jest ktoś na tyle głupi,żeby przeczytać tytuł lub to i nie spodziewać się czegoś w stylu tego filmiku?
Strasburger powinien się od Ciebie uczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów