📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Lepiej jak by adolfa podłożyć do „Grinch - Świąt nie będzie” albo „Smoleńsk”.
W pierwszym wrażeniu to myślałem że to Rutger Hauer Potem przeczytałem że Adi.
baronturbina napisał/a:
Lepiej jak by adolfa podłożyć do „Grinch - Świąt nie będzie” albo „Smoleńsk”.
zawsze można iść jeszcze bardziej postępowo i celować w takie filmy jak "Karol, papież który pozostał człowiekiem" itp
Hahaha No racja doskonały pomysł ponoć ma być film „Jan Pedofil II - historia prawdziwa”
O widzę ktoś odkrył reface'a i teraz będzie wysyp filmików z podłożonymi twarzami...
Belweder napisał/a:
zawsze można iść jeszcze bardziej postępowo i celować w takie filmy jak "Karol, papież który pozostał człowiekiem" itp
Zawsze można nakręcić remake "Karola,..." i obsadzić w roli głównej Trynkiewicza.
Belweder napisał/a:
Hahaha No racja doskonały pomysł ponoć ma być film „Jan Pedofil II - historia prawdziwa”
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów