📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Może i talent mają, ale to nadal jest zwykły wandalizm. Może by tak ukierunkowali się w innym kierunku.
Coś mi się widzi,że na kościele było by fajniejsze
dobry gościu z kutasem zamiast nosa
Earth napisał/a:
Autorzy powinni mieć obcięte ręce - albo nie, same palce.
a Tobie stara powinna ujebac kabel od neta pajacu, lepiej jeździc zielonym obskurwiałym wagonem pkp czy tam innej linii
zielaq napisał/a:
a Tobie stara powinna ujebac kabel od neta pajacu, lepiej jeździc zielonym obskurwiałym wagonem pkp czy tam innej linii
Wszystko fajnie, niech sobie malują ale nie kurwa po szybach. Rozumiem że tobie by sprawiało przyjemność jazda przy oknie przez które huja (niekiedy dosłownie) widać?
Lepsze to niż napis "Rudy to rudy chuj"
U mnie w mieście sporo jest graficiarzy.
Tylko większość z nich nadrabia zaległości z przedszkola i rysuje kółeczka, szlaczki i kreskeczki.
Tylko większość z nich nadrabia zaległości z przedszkola i rysuje kółeczka, szlaczki i kreskeczki.
Fajne ale to niemcy = niefajne.
trzeba by Polskim kibicą przemalować pociągi na Policję jak tamten Polizei wtedy będą zakamuflowani i w całości dotrą na stadion. Który policjany się domyśli ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów