18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
k................o 2013-07-26, 1:36
jak by wleciał prosto w paszczu to bym jebnął
Zgłoś
Iperyt669 2013-07-26, 5:09
Pokazała rączkami pod koniec że chciała by większego
Zgłoś
Zimon2210 2013-07-26, 13:05 15
Zegar w tle:

Przypadek? Nie sądzę...
Zgłoś
revar 2013-07-26, 13:08
Czy ktoś z sadoli wie jak ona się nazywa?
Zgłoś
Atreyu 2013-07-26, 13:24
Normalnie bym tego nie napisał, ale tutaj no aż się prosi - "chujowe" wiadomości.

...
Zgłoś
TheTriangle 2013-07-26, 13:37 1
Kobiety to mają łatwo, trochę seksownego ciałka i wszystkie kutasy do nich lecą. My faceci nie mamy tak łatwo z przyciąganiem kobiet. :/ Nie fair.
Zgłoś
-=coma=- 2013-07-26, 13:38 2
tvn powinien mieć takiego chuja w logo
Zgłoś
AdresatkaNieznana 2013-07-26, 14:15
u Nas jakby takie coś poleciało faktycznie na wizji, to odezwałyby się feministki, babochłopy, pedały, Palikot, Grodzka, że ją to dyskryminuje i całe stado dziwadeł. Ale dziewczyna pozytywna, muszą mieć fajną atmosferę w pracy

Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
Zgłoś
saves 2013-07-26, 14:19
"-Co ty mi tu za kabanosa wrzucasz???? TAAAAAAKI ma być".
Po rzucie kobitka wykonuje "gest wędkarza" opisującego wielkość ryby, która mu sie urwała.
Zgłoś
S................e 2013-07-26, 14:25
Ktoś zgubił protezę
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-07-26, 15:05 2
Kurwa. Jest trochę racji. Dziecko jak dziecko. Urodziło się zdrowe i żywe, fajnie. Reszta huj mnie obchodzi. A w mediach taki szum jakby miało co najmniej dwa kutasy, lub dwie głowy.

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
damian88719 2013-07-26, 15:22 3
A chuj jej w cycki - powiedział kamerzysta i tak zrobił.

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
hello_world 2013-07-26, 15:31
Zacna jest
Zgłoś
korniszon223 2013-07-26, 16:25
Przypomina mi kogoś, btw. nawet zaczyna się jak jakiś wstępniak do XXX, mam nadzieję, że jakiś znawca rozwiąże mój problem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów