📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór napisał/a:
Jaka obleśna spasiona sralnia.
Widać od razu po komentarzach komu zostały atawizmy po małpich przodkach.
przeciez ty jestes pedalem z wyborczej, dlatego masz tyle do powiedzenia w sprawach, ktore cie nie dotyczą.
Po ilosci piw widac jakie stuleje siedza na tym portalu. Ochydna sraka, pewnie nawet na fotelu nie usiadzie.
MariolaBezPindola napisał/a:
Po ilosci piw widac jakie stuleje siedza na tym portalu. Ochydna sraka, pewnie nawet na fotelu nie usiadzie.
Chodzą słuchy że o siedzeniu wie tylko z opowiadań...
Fajna dupa.
Po komentarzach widzę że tutaj jednak większość lubi kościste kobiety bez dupy - pewnie dlatego że bardziej przypominają chłopców
Tryper napisał/a:
Zastanawiam się jakimi incelami, simpami, spermiarzami, stulejarzami i piwniczarzami są ci kretyni, którzy hejtują tę dupę.
Nie każdy, w przeciwieńsstwie do ciebie, lubuje się w murzyńskich zadach. To dupsko nie ma żadnej proporcji. Półdupki wiszą jak uszy spaniela. Pewnie silikon był z wyprzedaży.
ja myślałem że ten gostek koło instrybutora będzie konia walił a tu taki finał
rzucam kamieniem w to grube dupsko,
żygać mi się chce jak to widzę,
ale to sadol, dla nich lepszy rydz niż nic
żygać mi się chce jak to widzę,
ale to sadol, dla nich lepszy rydz niż nic
plastic napisał/a:
przeciez ty jestes pedalem z wyborczej, dlatego masz tyle do powiedzenia w sprawach, ktore cie nie dotyczą.
Dla polskiego prawaczka nie ma większej obelgi niż zwyzywanie kogoś od pedałów z wyborczej? Postaraj się bardziej
Wiewór napisał/a:
Dla polskiego prawaczka nie ma większej obelgi niż zwyzywanie kogoś od pedałów z wyborczej? Postaraj się bardziej
Po co ma się starać? Wystarczy napisać żeś lewak. Nie ma gorszej obrazy, no może na równi z kozomieszańcami
Pozwólcie, że zajmę stanowisko w Waszej dyskusji.
Otóż dupsko jest duże, murzyńskie i kojarzy się normalnemu facetowi z dojrzała kobieta. Co jest spoko. Dla równowagi proponowałbym zaprosić do pomocy płaska smarkulę i balans zostanie zachowany. Wszelkie wycieczki o pedalstwie lub oblesnosci są niskie i nijak nie korespondują z kontemplacją wdzięków niewieścich. Wstydźcie się Panowie...
Otóż dupsko jest duże, murzyńskie i kojarzy się normalnemu facetowi z dojrzała kobieta. Co jest spoko. Dla równowagi proponowałbym zaprosić do pomocy płaska smarkulę i balans zostanie zachowany. Wszelkie wycieczki o pedalstwie lub oblesnosci są niskie i nijak nie korespondują z kontemplacją wdzięków niewieścich. Wstydźcie się Panowie...
Tryper napisał/a:
Zastanawiam się jakimi incelami, simpami, spermiarzami, stulejarzami i piwniczarzami...
Abstrahując już od tej dupy, mógłbyś objaśnić znaczenie tych pojęć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów