W dobie powszechnego chaosu i zagrożeń miło posłuchać, że społeczeństwa nie myślą tylko nad tym od kogo jak bardzo przestarzałą i zjebaną broń kupić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Normalność coraz bliżej.
Raczej tak. Z biologią nawet najwięksi przeciwnicy nie wygrają
Dlaczego normalność zawsze sprowadza się do narkomanii i łatwiejszych dostępów do fascynujących sposobów by się kręciło w głowie. Ja bym wolał referendum nad zniesieniem obowiązku kupowania
samochodów u pośredników. Albo na przykład zniesienie licencjonowania produkcji energii
czy jedzenia. Zniesienia zakazu handlu ulicznego czy odgórnych norm produkcyjnych.
Ale po co myśleć i się męczyć, prawda? Lepiej się spalić i uprawiać pseudointelektualizm
nad kłębkiem kurzu? No nie tak jest lepiej?
samochodów u pośredników. Albo na przykład zniesienie licencjonowania produkcji energii
czy jedzenia. Zniesienia zakazu handlu ulicznego czy odgórnych norm produkcyjnych.
Ale po co myśleć i się męczyć, prawda? Lepiej się spalić i uprawiać pseudointelektualizm
nad kłębkiem kurzu? No nie tak jest lepiej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów