Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz zjechałem do rowu Roomsterem i się przewrócił na dach. Prędkość żadna, straty żadne. Kilku kierowców się zatrzymało i jeden z nich Mietkiem ML wyciągnął autko z rowu. Postawiliśmy je na koła i ku mojemu zdziwieniu odpaliło i pojechałem do domu.
Oprócz burdelu w środku, upierdolonego z błota i trawy oraz lekkiego wgniecenia, nic więcej się nie stało. Opłukałem na myjni i nawet oleju nie sprawdziłem. Fura jeździ do dziś
Za samo jeżdżenie Roomsterem należy ci się solidna deskoterapia.
Za samo jeżdżenie Roomsterem należy ci się solidna deskoterapia.
Fajnie wspominam trzycylindrowego diesla na pompowtryskach. Dźwięki przy 140km/hw kabinie jak w Messerschmitt BF109, poziom bezpieczeństwa zresztą też
Fajnie wspominam trzycylindrowego diesla na pompowtryskach. Dźwięki przy 140km/hw kabinie jak w Messerschmitt BF109, poziom bezpieczeństwa zresztą też
Weź... proszę nie prowokuj. Kto normalny jeździ czymś co ma 3 cylindry.
Weź... proszę nie prowokuj. Kto normalny jeździ czymś co ma 3 cylindry.
Pracownik na etacie
Pracownik na etacie
Przecież ty jesteś z rodziny która od pokoleń inwestuje w badylarstwo, nieruchomości, bitcoiny i nie musisz pracować.
Dlatego ja się staram zawsze mówić prawdę. Tak jest łatwiej, nie trzeba pamiętać co się mówiło wcześniej.
Przecież ty jesteś z rodziny która od pokoleń inwestuje w badylarstwo, nieruchomości, bitcoiny i nie musisz pracować.
Dlatego ja się staram zawsze mówić prawdę. Tak jest łatwiej, nie trzeba pamiętać co się mówiło wcześniej.
A myślisz, że w takiej rodzinie nikt nie pracuje? Jestem 2-3 razy starszy niż przeciętny użytkownik sadola i przeżyłem więcej niż on. Może dlatego, że nie siedziałem w piwnicy, tylko na ulicy...
Ale można wszystko zaprzepaścić, jak i że wszystkiego się podnieść...
A myślisz, że w takiej rodzinie nikt nie pracuje? Jestem 2-3 razy starszy niż przeciętny użytkownik sadola i przeżyłem więcej niż on. Może dlatego, że nie siedziałem w piwnicy, tylko na ulicy...
Ale można wszystko zaprzepaścić, jak i że wszystkiego się podnieść...
Ludzie myślą, że bezdomni to po prostu bezmózgi i debile oraz, że sami wybrali takie życie. Niestety jest jakiś procent, może nawet duży, że wybrali takie życie sami. Ale jest też wielu, którzy nie mieli wyboru. Sam znam/poznałem wielu bezdomnych,(też chwilę byłem bezdomnym) którzy nie piją, cpają przede wszystkim. Byli nauczycielami, pedagogami, lekarzami itp. Po prostu zniszczyło ich życie albo ktoś i się poddali. Ten kto nie przeżył ciężkiej depresji, utraty ukochanej osoby, rodziny, ten nie zrozumie. A najwięcej takich osób jest z powodu zdrady, straty rodziny. Ciężko się podnieść z takich sytuacji. Nawet tu widać, stary chłop już, a dalej rozpamiętuje to. Pzdr
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów