📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy można tam wgrać czarodziejkę z księżyca?
Cywilizacja upada...Jak kurwa można uprawiać "cyber" sex w goglach i z dmuchanym balonem w kształcie misia haribo. Jak dla mnie cała frajda w zaspokajaniu seksualnym polega na bliskości i emocjach z partnerką (nic nie jest tak wspaniałe jak wygolona, mokra cipeczka ). Chociaż z drugiej strony, eunuchy/nerdy/etc nie będą miały możliwości nawet przypadkowego przekazania swoich genów, co jest entuzjastycznym akcentem postępu tej gałęzi elektroniki
modoc napisał/a:
@up nooo najlepsze emocje są jak dogonisz.
Wiesz, nie każdy tak jak Ty ma problemy z brakiem zainteresowania ze strony płci przeciwnej, lecz nie martw się ten wynalazek jest dla ciebie
Ja pierdole nie łatwiej iść do burdelu ?
Kitajce mają kompleks małych fujar więc sobie wynagradzają coraz bardziej pojebanymi zboczeniami
Gdzie to można kupić? I za ile?
To dobrze, że są takie kursy pierwszej pomocy, ale masaż serca wykonuje się z pozycji bocznej
Urzekła mnie koszulka "Anti hentai hentai club"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów