📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nathaniel.demerest napisał/a:
Jak ty lewaku trafiłeś na ten świat, skoro matka z ojcem byli za aborcją? - czyżby nie stosowali się do swych idei?
Każdy kto nie zgadza się z ONR i im podobnymi, tymi najbardziej skrajnymi musi być lewakiem i na pewno nie może być patriotą? Każdy kto nie jest jednym z "jedynych słusznych Prawdziwych Polaków" = lewak. Fajnie.
Atreyu napisał/a:
Każdy kto nie zgadza się z ONR i im podobnymi, tymi najbardziej skrajnymi musi być lewakiem i na pewno nie może być patriotą? Każdy kto nie jest jednym z "jedynych słusznych Prawdziwych Polaków" = lewak. Fajnie.
Każdy kto nie zgadza się z ANTIFA i im podobnymi, tymi najbardziej skrajnymi musi być prawicowcem i na pewno nie może mieć racji? Każdy kto nie jest jednym z "młodych, wykształcanych z wielkich miast" = faszysta. Fajnie.
Można nie kochać ani anitify, ani skrajnych prawicowców, a jednocześnie być Patriotą. Szkoda że dla tych drugich jest to raczej nie do ogarnięcia. Wszystkie skrajności, opierające się przede wszystkim nie na promocji własnego narodu, a nienawiści/wrogości wobec innych są złe.
up
Można być z małego miasta i nie być debilem.
Można być z małego miasta i nie być debilem.
Ktoś mi wyjaśni o chuj chodzi z tymi racami wszędzie? Co to jest jakaś nasza tradycja narodowa, która mi podczas nauki w gimnazjum uciekła? napierdalają tym, ani to ładnie wygląda, ani sensu nie ma żadnego dla mnie, tylko syfi dookoła. Naprawdę mój skromny rozum nie jest tego w stanie pojąć.
A mi się marzą uroczystości jak w USA na 4 lipca czy we Francji na 14 lipca gdzie cały kraj świętuje ten dzień, nie ma żadnych zamieszek (a jeżeli już to sporadyczne). Chciałbym żeby w Polsce ten dzień przypominał Polakom o co tak naprawdę walczyli nasi przodkowie, aby o tym dniu opowiadali w mediach nie ze względu na starcia z policją, informacji o liczbie zatrzymanych czy losach zatrzymanych. Żeby 11 listopada kojarzył się ludziom z miłą atmosferą, a nie z uczuciem, że za chwilę ktoś Cię może pobić. Ci którzy walczyli o to byśmy my dzisiaj mogli żyć w wolnej Polsce woleliby pewnie po zobaczeniu tego jak dzisiejsi Polacy oddają im cześć i chwałę zostawić taki stan rzeczy jaki był.
A ja bym wjebał kiboli i ONR do wojska na stopnie szeregowych i wypierdolił do Kabulu - nie dość, że mieliby uczciwą pracę to jeszcze walczyliby za sprawę polską (i amerykańską).
Zdanie za granicą to nam ruski zapewniły przez swoją propagande która sie zaczeła juz długo przed wojna.
Na zachodzie maja nas za niewolników i to się nie zmieni bo za chlebem wyjechali tylko ludzie nie potrafiący wyrzyć z pensji 1500 w Polsce. A są to głównie pracownicy fizyczni do łopaty. Norwegowie mają nas za kompletnych idiotów, a najgorsze jest to że ich jebane media cigle na nas nalatują. To że przemytnicy, że kradniemy że kombinujemy itd.I wiecie co kurwa wcale sie im nie dziwie. Pracuje w magazynie gdzie klienci przyjeżdżaja po towar, jeśli przyjedzie jakiś człowiek który nie umie się posługiwać norweskim, angielskim, niemieckim to to kurwa na 90 procent jest Polak.Przeważnie nieumyty, jebie potem i cementem.Nie ogolony, ordynarny itd. Już mniejsza z tym tylko jak mają nas widzieć za normalnych ludzi jak są jednostki za granicą które nas w ten sposób reprezentują?A to oczywiście działa w ten sposób że trafi sie 100 naszych normalnych którzy wspaniale potrafią sie odnależć w obcym społeczeństwie to to nie bedzie docenione a trafi sie jeden kurwa jebany cygan z Polski paszportem złapany za kradzież w sklepie to wszystkie media aż kipią jakich to kurwa bandytów Polaków do Norwegii sie nazjeżdżało...Polska to jednak piękny kraj, trzeba za niego walczyć.Jedyni zostaliśmy bez islamu w europiei oby tak zostało!Widzimy sie za rok!!!
Na zachodzie maja nas za niewolników i to się nie zmieni bo za chlebem wyjechali tylko ludzie nie potrafiący wyrzyć z pensji 1500 w Polsce. A są to głównie pracownicy fizyczni do łopaty. Norwegowie mają nas za kompletnych idiotów, a najgorsze jest to że ich jebane media cigle na nas nalatują. To że przemytnicy, że kradniemy że kombinujemy itd.I wiecie co kurwa wcale sie im nie dziwie. Pracuje w magazynie gdzie klienci przyjeżdżaja po towar, jeśli przyjedzie jakiś człowiek który nie umie się posługiwać norweskim, angielskim, niemieckim to to kurwa na 90 procent jest Polak.Przeważnie nieumyty, jebie potem i cementem.Nie ogolony, ordynarny itd. Już mniejsza z tym tylko jak mają nas widzieć za normalnych ludzi jak są jednostki za granicą które nas w ten sposób reprezentują?A to oczywiście działa w ten sposób że trafi sie 100 naszych normalnych którzy wspaniale potrafią sie odnależć w obcym społeczeństwie to to nie bedzie docenione a trafi sie jeden kurwa jebany cygan z Polski paszportem złapany za kradzież w sklepie to wszystkie media aż kipią jakich to kurwa bandytów Polaków do Norwegii sie nazjeżdżało...Polska to jednak piękny kraj, trzeba za niego walczyć.Jedyni zostaliśmy bez islamu w europiei oby tak zostało!Widzimy sie za rok!!!
nic nowego typowe polskie bydło które zostało jeszcze w tym kraju bo nikt go nigdzie nie chce co za wstyd
"widzimy sie za rok" a co masz zamiar nie przejsc do nastepnej klasy?
krisman1981 napisał/a:
nic nowego typowe polskie bydło które zostało jeszcze w tym kraju bo nikt go nigdzie nie chce co za wstyd
widzę Ciebie naprawdę wysoko, świetny komentarz! Brakuje takich ludzi w Polsce! Wysoko, jak na czubku sosny, którą ścinam i nie wiem jak to robisz, ale podajesz mi siekierę, którą ścinam tą sosnę... jesteś zajebisty
Powinni dac policji karabiny maszynowe i rozjebac ten rozjuszony tłum to by był spokój
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów